👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dwa odcienie czerni wyżej i pogłaskali by go ostrą, niestety miał zbyt niski RAL
przydało by się przecież to ścierwo z scyzorykiem chciało atakować ludzi
Anosa20 napisał/a:
Czy trzeba było szaleć tak?
przydało by się przecież to ścierwo z scyzorykiem chciało atakować ludzi
Gdyby to był Grenzschutz typ by wyłapał kopa plus stereo od tej betonowej rabaty.
Al habi yejgaba't habi to znaczy miłujcie się jak ja was umiłowałem. Cytat z mahometa to raczej nie był
Każdy kto nie jest obywatelem danego kraju od co najmniej 10 lat i popełni poważne przestępstwo na co są 100% pewne dowody, powinien być skazany na śmierć. Reszta rodziny odesłana tam skąd przybyła bez możliwości powrotu. Myślę, że wtedy bardzo szybko by zgłaszali gdyby ktoś z rodziny coś planował.
Jak już padł tamten policjant miał idealną pozycję żeby mu jeszcze z buta w łeb zaj🤬.
powinni strzelać do nich małymi torpedami
podpis użytkownika
Majster Bieda
Pitok napisał/a:
Każdy kto nie jest obywatelem danego kraju od co najmniej 10 lat i popełni poważne przestępstwo na co są 100% pewne dowody, powinien być skazany na śmierć. Reszta rodziny odesłana tam skąd przybyła bez możliwości powrotu. Myślę, że wtedy bardzo szybko by zgłaszali gdyby ktoś z rodziny coś planował.
To w Polsce populacja by skoczyla o parenascie procent
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie