👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
8 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gdy przeczytałem "Down with the sickness" myślałem, że będzie z podkładem Disturbed.
@gangstareso
Tego akurat nie mogę zrobić, ale masz tu coś w zamian.
Tego akurat nie mogę zrobić, ale masz tu coś w zamian.

Najnudniejsze w niektórych seriach o zombie jest "ewolucja" tych zombie. Co robi z serii grozy zwykłe sci fi sieczkę do poduszki. Najlepsze są klasyczne powolne zombie, gdzie przyczyna choroby nie jest znana (bez żadnych wątków o wirusach czy jakichś nadprzyrodzonych wątkach). I budowanie fabularnie napięcia, relacji i uczucia osaczenia, a nie przeładuj i dawaj!
Edit: Post pisany pod wpływem tytułu, bez oglądania. A się okazało, że to zwykłe youtubowa shit produkcja - gówno wstawiane hurtowo tutaj.

Edit: Post pisany pod wpływem tytułu, bez oglądania. A się okazało, że to zwykłe youtubowa shit produkcja - gówno wstawiane hurtowo tutaj.

loss89 pewno z pulp fiction
-who is zed ?
-zed is dead baby, zed is dead

-who is zed ?
-zed is dead baby, zed is dead

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie