Dyrektor więzienia podczas inspekcji pokazuje celę, w której przebywa jeden z więźniów i mówi:
- A tutaj mamy naszego najzdolniejszego więźnia.
- Dlaczego pan sądzi, że jest najzdolniejszy?
- Kiedy trzy lata temu siedział tu za włamanie, to nie umiał czytać ani pisać. Nauczyliśmy go i teraz odsiaduje wyrok za fałszowanie dokumentów.
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Tak jest w więzieniach "przyjmą cię z magistrem wyjdziesz z doktoratem". Prawda jest taka, że więzienia nie zapobiegają przestępczości.
j2m2
2012-12-14, 15:53
@up a od kiedy to więzienia służą do zapobiegania? to tak jakbyś powiedział "prawda jest taka, że alufelga nie zapobiega ciąży"
r................3
2012-12-14, 18:16
nie wiem po co są te więzienia, chyba od tego by się mogli wszyscy w dupe pakować nawzajem bo nic dobrego z tego nie wyjdzie, kamieniołom albo kula w łeb, no ale pomarzyć można o takim sprawiedliwym wyroku
F................N
2012-12-14, 18:29
BongMan i wszystko jasne
w................r
2012-12-14, 18:30
@rockface123
wolisz żeby pedofil, gw🤬ciciel złodziej i morderca w jednym biegali po twojej ulicy czy żeby pakowali w dupala w więzieniu kogoś kto przechodził na czerwonym???
Dajce Ci Bongman piwo z przywyczajenia i tak na zachete, bo widze, ze sie starasz
wormarder k🤬a czytaj ze zrozumieniem
słabe jak barszcz bez uszek
w................l
2012-12-14, 18:58
@wormarder wolę żeby pedofil był zabijany na miejscu
w................r
2012-12-14, 19:12
wrocgirl napisał/a:
@wormarder wolę żeby pedofil był zabijany na miejscu
też bym tak chciał ale jeśli masz wybór czy posadzić go do więzienia czy zostawić na wolności to co byś wybrał???
k................c
2012-12-14, 19:17
nie powinno być żadnych więzień tylko każdy załatwia problemy z każdym - czyli pedofil zgw🤬cił ci dziecko ty zgw🤬cisz mu siostrę.
w................l
2012-12-14, 19:18
wybrałABYM (nie jestem kobietą sadistica:) ) więzienie, tam przynajmniej go zgnoją i wyr🤬ają w dupsko
t................7
2012-12-15, 3:25
Sorry, Bongman, ale to był śmieszne akurat. Forma Ci spada