👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
🔥
Sosnowiec,31.07.2025
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tak glupi, ze nawet nie pomyslal, by schronic ten swoj durny leb za zaslona.
Miniwieża panasonik miała taki przycisk return eh piękne czasy trzy szustki alarma, dj bruklyn bałns itp ehh
ZaSwojePiję napisał/a:
Tak glupi, ze nawet nie pomyslal, by schronic ten swoj durny leb za zaslona.
Na jego szczęście piłeczka nie trafiła w łeb
Baseball. Fajna gra. Bardzo nawet. Wielokrotnie dostałem tak piłką, raz po odbiciu nie zdążyłem się zasłonić rękawicą i piłka przetarła mi po policzku i uchu. Dodam,że ma specjalne szwy ta piłeczka i nie było to przyjemne. 2 miesiące miałem przetarcie przez pół gęby. Mimo wszystko fajny sport, dzięki któremu 18 -20 dzieciaków na osiedlu bawiło się równocześnie. No i wtedy nauczyłem się machać baseballem

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie