📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:19

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Z tego co się doczytałem sytuacja działa się w Malezji ale pewności nie mam.

@paix
Ty na yt
albo na parkingowego jak widzisz jakiś czarny humor w tym jak ludzie parkują
Ty na yt

Parkowanie dla kobiet jest tak samo trudne jak zrozumienie definicji spalonego w piłce nożnej

@Malinaa: Jeśli Ci tak bardzo ten filmik przeszkadza, to go nie oglądaj. Rysunek, który tu wstawiłeś niestety nie pasuje do niczego, a już na pewno nie uderza we mnie. Ja przedstawię Ci bardziej adekwatny, specjalnie dedykowany dla Ciebie:
A jak już bardzo potrzebujesz czegoś czarnego w tym żarcie: Lexus jest czarny. A jak Ci to nie wystarczy, to wyobraź sobie, że Pani, która go prowadzi też jest czarna. A jak jeszcze Ci mało, to wyobraź sobie jej skrzyżowanie z ośmiornicą. Pewnie będzie zajebiście zbierać bawełnę na Twojej plantacji czarnych żartów.

A jak już bardzo potrzebujesz czegoś czarnego w tym żarcie: Lexus jest czarny. A jak Ci to nie wystarczy, to wyobraź sobie, że Pani, która go prowadzi też jest czarna. A jak jeszcze Ci mało, to wyobraź sobie jej skrzyżowanie z ośmiornicą. Pewnie będzie zajebiście zbierać bawełnę na Twojej plantacji czarnych żartów.

co do tego w jakim kraju to moze india.. po akcencie mozna sie domyslac..

Mephic napisał/a:
...
@Mephic
Popatrz sobie w lewo w prawo widzisz taki napis Sadistic.pl a pod nim taki napis codzienna dawka czarnego humoru tu nie chodzi o kolor

Ale:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie