Główna Poczekalnia Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 15:23
🔥 Ekspresowy rozładunek .. - teraz popularne
🔥 Ciemny rozum .... - teraz popularne
Jestem masochistą i lubię czytać fronda.pl Często pojawiają się tam artykuły, które człowieka dobijają i powodują, że traci on wiarę w ludzki rozum (przykład tutaj. Dzisiaj pojawił się kolejny przykład jacy ludzi tam piszą.

Cytat:

Tego nikt się nie spodziewał. Specjaliści z NASA zbadali ikonę, przedstawiającą obraz Matki Bożej. Okazało się, że ikona posiada tętno i własną temperaturę 36,6 stopnic Celsjusza, jak u zdrowego człowieka. Cud?

reszta tutaj

Problem w tym, że Google na zapytanie: our lady of guadalupe site:nasa.gov zwraca tylko 9 rezultatów, żadne nie odnosi się do rzekomych badań, to raz. A dwa - według Wikipedii obraz był badany tylko raz przez pracownika NASA - w 1979 roku [
en.wikipedia.org/wiki/Our_Lady_of_Guadalupe)

Tak się dzieje gdy za źródło bierze się strony (innemedium.pl) gdzie można znaleźć artykuły tj. "UFO na księżycu", "Czas nie istnieje" "Przez ostatnie 18 miesięcy nikt nie widział potwora z Loch Ness".

wyczuwam zbliżający się ból zwieraczy...3...2...1...
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-18, 19:09 1
IIIuminate napisał/a:

Nie wiem, co chcecie od teorii spiskowych, wiele z nich ma solidne podstawy, przykładowo wiele sprzeczności w atakach na WTC z 2001 roku. Jeśli ktoś ślepo wierzy wszystkim mediom, książkom, profesorom, ekspertom, księżom etc. to cóż, można mu współczuć. Wystarczy porównać byle podręcznik do historii, Biblię i jakąś książkę na temat pewnych teorii historii świata. Ale nic, lepiej znać 1 wersję wszystkiego i udawać kozaka, bo się wie.

Byłbym głupcem jednak wierząc w każdą teorię spiskową i uznawał ją za prawdę.

@EDIT

Co do obcych cywilizacji: naprawdę zdziwiłbym się, gdybyśmy byli sami we wszechświecie.

obca cywilizacja istnieje tylko nigdy się nie spotkamy, chyba, że teoria strun jest prawdziwa. eot.
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-18, 19:22
@Policeman
Ziemia dla kosmitów to takie większe ZOO.
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-18, 19:36
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-19, 0:25
macie chłopaki dowalę do pieca

youtube.com/watch?v=Jfxe-kTcays
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-19, 0:42
Ten obraz jeszcze oddycha i strasznie śmierdząco pierdzi
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-19, 2:40 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-19, 3:09 3
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-19, 4:25 2
Rax, zniszczyłem twój błędny światopogląd o bazach obcych na ciemnej stronie księżyca, wyedukowałem cię o efektach pływowych, a ty mnie jeszcze wyzywasz zamiast dziękować? Nie pogrążaj się, jak chcesz mi pojechać to pokaż może 1 miejsce w którym nie miałem racji, protip you can't. Nawet teraz tą wypowiedzią potwierdziłeś, że jesteś tępym śmieciem, co było dotychczas tylko domysłem.
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-19, 21:15 1
posluchaj chlopie, masz 41 lat, co i tak nie jest pewne a zachowujesz sie jak gowniaz, wyzywasz, niszczysz bledny swiatopoglad chcesz medal przy okazji?

moje bledne czy nie podejscie do pewnych spraw moze wynikac tylko i wylacznie z niewiedzy badz ostatecznie z ignorancji do tematu a nie z bycia tepym smieciem.

wiedza a inteligencja to dwie rozne rzeczy, wiem ze nie kumasz bo Tobie brakuje obu.

nigdzie nie stwierdzilem ze na ksiezycu sa bazy kosmitow, za to Ty caly czas to powtarzasz i nie inputuj mi tego

a za takie teksty w realu dostaniesz w pysk frajerze

cisnij
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem