👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Naszła mnie taka pewna refleksja. Jakimi nerdami muszą być te anonimowe maseczki skoro nic innego nie potrafią tylko siedzieć przed kompem i blokować strony.

25 stycznia ma być na przykład manifestacja w Gdańsku. W wielu miastach na 100% też będą.
A niech se manifestują, byle będę miał przejezdną drogę bo egzamin 25 stycznia mnie czeka.

Zgodnie z przyjętą ustawą tzw. prezydencką, zakrywanie twarzy w celu utrudnienia identyfikacji uczestników protestu jest nielegalne. Przespaliście Marsz Niepodległości czy jak?
A jacy ludzie taki protest. Maski z V for Vendetta, bo dzieciaki dorosły na tym filmie i też chcą być rewolucjonistami. W latach `80tych był punk, w `60tych narkotyki, tak to się toczy.
A jacy ludzie taki protest. Maski z V for Vendetta, bo dzieciaki dorosły na tym filmie i też chcą być rewolucjonistami. W latach `80tych był punk, w `60tych narkotyki, tak to się toczy.
Ja myślałem, że do wywołania rewolucji potrzebni są ludzie, broń, amunicja, itd. a nie jakieś pedalskie maski.
niedawno była masa aukcji a ceny niewiele przekraczały 20zł, ale teraz biznes się nakręci
mogłem wcześniej kupić...

mogłem wcześniej kupić...

I tak gimbusom co to kupują starczy odwagi, żeby to założyć na lekcji matmy- nawet nie. Na przerwie, albo w kiblu przy kumplach, gdy nauczyciele nie patrzą...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie