Naszła mnie taka pewna refleksja. Jakimi nerdami muszą być te anonimowe maseczki skoro nic innego nie potrafią tylko siedzieć przed kompem i blokować strony.

Co za poj🤬y pomysł. Ludzie kupują maski z filmu V jak Vendetta, napychając w ten sposób kabzę firmie Warner Bros, która jest jedną z największych firm popierających SOPA i ACTA.

25 stycznia ma być na przykład manifestacja w Gdańsku. W wielu miastach na 100% też będą.
A niech se manifestują, byle będę miał przejezdną drogę bo egzamin 25 stycznia mnie czeka.
p🤬lcie te maski, zamiast to kupować skupcie się na robieniu zapasów aby potem zrobić koktajle Mołotowa

@SQT
Specjalnie ci k🤬a ciągniki wynajmę żeby ci drogę zablokować. A c🤬j jak rewolucja to rewolucja.
Specjalnie ci k🤬a ciągniki wynajmę żeby ci drogę zablokować. A c🤬j jak rewolucja to rewolucja.
podpis użytkownika
W̸̩͚̭̰̰͍̺̻̪̻̜̞̤̰̾͋̾̈̏̆͗̇ͨ͗͌̓̉ͨ͐̑͊͢A̴ͫͩ̉ͭ̆̓̿̂͌͐ͪ͑ͬ̍̿ ͒̑͛͟͠͏̴͚̫͙̣̻
K🤬a, idę do hurtowni zamówić 2 kartony. Op🤬le je i zarobie na wódeczkę.
Niech będą nawet manifestacje w 100 miastach polski. C🤬ja to da - rząd zrobi co będzie chciał.

Zgodnie z przyjętą ustawą tzw. prezydencką, zakrywanie twarzy w celu utrudnienia identyfikacji uczestników protestu jest nielegalne. Przespaliście Marsz Niepodległości czy jak?
A jacy ludzie taki protest. Maski z V for Vendetta, bo dzieciaki dorosły na tym filmie i też chcą być rewolucjonistami. W latach `80tych był punk, w `60tych narkotyki, tak to się toczy.
A jacy ludzie taki protest. Maski z V for Vendetta, bo dzieciaki dorosły na tym filmie i też chcą być rewolucjonistami. W latach `80tych był punk, w `60tych narkotyki, tak to się toczy.
Ja myślałem, że do wywołania rewolucji potrzebni są ludzie, broń, amunicja, itd. a nie jakieś pedalskie maski.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
niedawno była masa aukcji a ceny niewiele przekraczały 20zł, ale teraz biznes się nakręci
mogłem wcześniej kupić...

mogłem wcześniej kupić...
podpis użytkownika
plum

I tak gimbusom co to kupują starczy odwagi, żeby to założyć na lekcji matmy- nawet nie. Na przerwie, albo w kiblu przy kumplach, gdy nauczyciele nie patrzą...