Główna Poczekalnia (1) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:07
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
zonk 2012-01-22, 10:17
Naszła mnie taka pewna refleksja. Jakimi nerdami muszą być te anonimowe maseczki skoro nic innego nie potrafią tylko siedzieć przed kompem i blokować strony.
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-22, 10:58 16
@up

Komentarz bojownika, który z szańca nie schodzi.
Zgłoś
stud3nt 2012-01-22, 11:13 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-22, 11:20
Ja wam dam rewolucje, jeszcze będziecie żałować
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-22, 11:33
25 stycznia ma być na przykład manifestacja w Gdańsku. W wielu miastach na 100% też będą.
Zgłoś
zonk 2012-01-22, 11:38
A niech se manifestują, byle będę miał przejezdną drogę bo egzamin 25 stycznia mnie czeka.
Zgłoś
imperatoro 2012-01-22, 12:27
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Massdeath 2012-01-22, 13:02 8
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-22, 13:13
Zgłoś
contracts 2012-01-22, 13:24 1
Zgłoś
Executtor 2012-01-22, 14:27
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-22, 14:32
Zgodnie z przyjętą ustawą tzw. prezydencką, zakrywanie twarzy w celu utrudnienia identyfikacji uczestników protestu jest nielegalne. Przespaliście Marsz Niepodległości czy jak?

A jacy ludzie taki protest. Maski z V for Vendetta, bo dzieciaki dorosły na tym filmie i też chcą być rewolucjonistami. W latach `80tych był punk, w `60tych narkotyki, tak to się toczy.
Zgłoś
BongMan 2012-01-22, 14:36 1
Ja myślałem, że do wywołania rewolucji potrzebni są ludzie, broń, amunicja, itd. a nie jakieś pedalskie maski.
Zgłoś
dymion 2012-01-22, 15:02
niedawno była masa aukcji a ceny niewiele przekraczały 20zł, ale teraz biznes się nakręci
mogłem wcześniej kupić...
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-22, 17:02 1
I tak gimbusom co to kupują starczy odwagi, żeby to założyć na lekcji matmy- nawet nie. Na przerwie, albo w kiblu przy kumplach, gdy nauczyciele nie patrzą...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem