Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Rewolucje aż kości pękają.
Konto usunięte • 2010-11-15, 14:11
Zapewne niektórzy widzieli w TV. Dla pozostałych którzy nie raczyli się w sobotni wieczór widokiem madam Gessler wrzucam ten filmik.
Polecam wsłuchać się w dzwięk pękającej kości w 11 sekundzie.
Zgłoś
~PowerBoBass 2010-11-15, 14:22 1
Wreszcie zasłużony urlop ^^
Zgłoś
mesiash 2010-11-15, 14:25 2
jest cenzura nie ma piwa
Zgłoś
Konto usunięte 2010-11-15, 14:52 11
I Bogu dzięki że jest cenzura. Z pewnością właśnie z powodu tych ograniczeń, Polacy wychowywani przez grzeczną i kulturalną telewizję, są dla siebie na co dzień mili i uprzejmi, wypowiadają się piękną, zasłyszaną w TV polszczyzną.
A jak mówi sam rzecznik TVN-u: Najistotniejsze dla nas jest to, że unikamy tłumaczenia i emitowania wulgaryzmów ze względu na szacunek dla widza i jego wrażliwości. Polski widz nie jest przyzwyczajony do wulgaryzmów w telewizji, a my nie zamierzamy epatować przekleństwami.

Hehe a tak serio to dla mnie naczelnym cenzorem TVN-u mógłby być Durczok
KONIEC Z WYP🤬KIWANIEM PRZEKLEŃSTW !
Zgłoś
androgenius 2010-11-15, 14:59 15
od momentu pojawienia się tego gesslerowego czyraka wiedziałem,że ona komuś zrobi krzywdę,chociażby pośrednio-no k🤬a ludzie,czy wpuścicilibyście p🤬lonego prosiaka do swojego własnego lokalu wiedząc,że op🤬li wam szamę i jeszcze będzie narzekał na jakość...czekam na program,w którym dostanie tasakiem w nogę a potem będzie zmuszona zjeść i ocenić swoją smażoną p🤬dę na galaretce z nogi...ten babs jest w k🤬ę niesympatyczny,obleśny i dotyka ociekającymi łojem łapskami cudzego pożywienia,do ubojni z nią

inna sprawa,że nie widać złamania a dźwięk można podłożyć nawet w paincie,jak dla mnie fake jak od świebodzina do czelabińska

podpis użytkownika

Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, c🤬jki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie k🤬a chcieć.
Zgłoś
Konto usunięte 2010-11-15, 15:08 1
w sam raz k🤬a na sadistika !
Zgłoś
Tworas 2010-11-15, 15:31 2
Będę teraz oglądał wszystkie odcinki
Zgłoś
Konto usunięte 2010-11-15, 15:49 8
Spiralne złamanie kości ramiennej, tak to jest jak się p🤬dy zabierają za armwrestling.
Zgłoś
Hornet 2010-11-15, 15:52 2
androgenius napisał/a:

inna sprawa,że nie widać złamania a dźwięk można podłożyć nawet w paincie,jak dla mnie fake jak od świebodzina do czelabińska

To zobacz sobie w 1:45 co on ma z łokciem zrobione Ta ręka ratownika idealnie tam pasuje na zmyłkę.
Zgłoś
Konto usunięte 2010-11-15, 15:52 3
2 zniewiesciale cioty hehe
Zgłoś
Konto usunięte 2010-11-15, 15:58 8
Tak to jest jak się całe życie konia wali i ruch inny trzeba wykonac !
Zgłoś
Konto usunięte 2010-11-15, 16:02 10
w sobotę wieczorem?są lepsze zajęcia.ja dla przykładu rzygałem,podobnie jak w niedzielę rano.było cudownie.
Zgłoś
Gaunt 2010-11-15, 16:08 41
teraz każdy tutaj zmienia sie w
1. Mistrza kamery filmowej ( że niby fake)
2. Znawce chirurgi urazowej ( co mu sie stało)
3. Człowieka, który miał złaman reki najwiecej, więc najlepiej wie co mu jest
4. Murzyna, któremu Pan złamał reke bo zaj🤬 kukurydze, więc też wie
Zgłoś
Konto usunięte 2010-11-15, 16:19 2
haha, komiczne
Zgłoś
Twój Stary 2010-11-15, 16:19 17
Nagralbym to o wiele lepiej niz ten frajer kamerzysta z c🤬jowym sprzetem prosto z chin a tak w ogole to od razu widac ze to fake. A nawet jakby nie byl fake to takie zlamanie lokietka to nic groznego ten lamus przesadza zabandazowac reke przylozyc lodu zastrzyk przeciwtezcowy tydzien bez walenia konia i bedzie zdrowy. Mialem mnostwo takich zlaman wiem najlepiej co mu jest, ostatnio nawet kukurydze zaj🤬em i potem mialem zlamana reke, nie pytajcie jak to sie stalo

podpis użytkownika

Twoja stara szyje dresy i pierze je w Wisle
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie