@up
Dla mnie to on jest podobny do petró ale mniej upośledzony.
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

Sejons napisał/a:
Szukając nie znalazłem
Znalazłem nie szukając

W polsce ZUS zabrał by mu rentę jakby zobaczył go z młotkiem w ręku
podpis użytkownika
Bić, bić i jeszcze raz bić.
P🤬lony....z jego aparycja to nadałby się idealnie na zwyrolo-gw🤬ciciela, głównego bossa.
Może i upośledzony ale wie jak trzepać kasę na upośledzonych dzieciach internetów.
podpis użytkownika
"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
K🤬a, on powinien reprezentować sadoli, sam z siebie jazde robi, ten mlaskajacy jezyk, k🤬a heh fajno

Długo jeszcze zajmie wrzucającym odnośniki do youtube, zamiast uploadować, zrozumienie, że robią reklamę i nabijają hajs idiotom za darmo?
Nie zesraj sie czasem. Jakis inwalida zarobi pare groszy a cebulak juz ma cisnienie. Daj nr konta to ci wysle 50 zl, kupisz sobie masc na bol dupy.

on jest całkowicie zdrowy, ale upozorował się na kalekę i upośledzonego, by trzepać hajs na youtube, tylko dekiel może się nabrać na coś takiego jak "mimo choroby zachował dystans i humor" , taki c🤬j. To wszystko zostało obliczone, zaplanowane i przygotowane, by trzepać gruby hajs.
Velture napisał/a:
@up
Masz coś do mnie?