Dobry był też skecz z ekologami.
(z pamięci)
-Jesteśmy wegetarianami.
-Kim są?
- yy Pedały.
(z pamięci)
-Jesteśmy wegetarianami.
-Kim są?
- yy Pedały.

spadkobiercy to jest najlepszy program w polskiej telewizji
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
podpis użytkownika
>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
@up
Nie liczy się co powiesz ale jak powiesz. Niektórzy mają 'dar' a innym zostaje hejtowanie
Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
Nie liczy się co powiesz ale jak powiesz. Niektórzy mają 'dar' a innym zostaje hejtowanie

podpis użytkownika
Białe jest białe, czarne jest czarne a czerwone jest wredne.Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
!Timon napisał/a:
@up
Nie liczy się co powiesz ale jak powiesz. Niektórzy mają 'dar' a innym zostaje hejtowanie![]()
Ja mam właśnie ten dar

GrouchySnaper napisał/a:
Odcinek 61 (161)
W nawiasie podałeś nr sezonu ?

glodnymaciek napisał/a:
W nawiasie podałeś nr sezonu ?
61 oznacza te oficjalne odcinki puszczane jako osobny program na TV4. A tak ogólnie to jest 161 odcinków razem z tymi wcześniejszymi, nie puszczanymi jako odrębny program.

!Timon napisał/a:
@up
Nie liczy się co powiesz ale jak powiesz. Niektórzy mają 'dar' a innym zostaje hejtowanie![]()
Rozumiem że on ma ten "dar"... Wiesz co, masz rację, tak naprawdę uśmiałem się aż mi się włosy na dupie zfilcowały, tylko musiałem profilaktycznie zhejtować bo hejter ze mnie nad hejtery...

allfilm.pl/watch_video.php?v=15OAD31WMMB7
tu jest link do pełnego odcinka
tu jest link do pełnego odcinka