👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Dobry był też skecz z ekologami.
(z pamięci)
-Jesteśmy wegetarianami.
-Kim są?
- yy Pedały.
(z pamięci)
-Jesteśmy wegetarianami.
-Kim są?
- yy Pedały.

@up
Nie liczy się co powiesz ale jak powiesz. Niektórzy mają 'dar' a innym zostaje hejtowanie
Nie liczy się co powiesz ale jak powiesz. Niektórzy mają 'dar' a innym zostaje hejtowanie

!Timon napisał/a:
@up
Nie liczy się co powiesz ale jak powiesz. Niektórzy mają 'dar' a innym zostaje hejtowanie![]()
Ja mam właśnie ten dar

GrouchySnaper napisał/a:
Odcinek 61 (161)
W nawiasie podałeś nr sezonu ?

glodnymaciek napisał/a:
W nawiasie podałeś nr sezonu ?
61 oznacza te oficjalne odcinki puszczane jako osobny program na TV4. A tak ogólnie to jest 161 odcinków razem z tymi wcześniejszymi, nie puszczanymi jako odrębny program.

!Timon napisał/a:
@up
Nie liczy się co powiesz ale jak powiesz. Niektórzy mają 'dar' a innym zostaje hejtowanie![]()
Rozumiem że on ma ten "dar"... Wiesz co, masz rację, tak naprawdę uśmiałem się aż mi się włosy na dupie zfilcowały, tylko musiałem profilaktycznie zhejtować bo hejter ze mnie nad hejtery...

allfilm.pl/watch_video.php?v=15OAD31WMMB7
tu jest link do pełnego odcinka
tu jest link do pełnego odcinka
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie