👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

no ładnie, zostały jeszcze z trzy albo cztery filmiki i może w końcu ktoś wciepnie całość

Chyba popis czytania z kartki. Do gościa nic nie mam, ale niesamowicie mnie irytuje coś takiego ( nie bóldupuje, wiem że legendy roastu też czytały z kartek, co nie zmienia faktu, że mnie to wkurza).
Wytłumaczcie mi na czym polegają te roasty i dlaczego cały czas jest napisane , że Abelard Giza , a nawija kto inny ?
Śmieszne to jak kefir na półce w supermarkecie w dziale z wędlinami... czyli wcale. Gdyby nie śmiech publiczności to bym nawet nie wiedział kiedy na mojej twarzy ma grymas uśmiechu zagościć. Dziękuję Ci publiczności!

Wiecie dlaczego nie wrzucą całości? Bo sobie piwa na każdej części nabijają

kiepskie te całe "roasty". Czytają, dość niezgrabnie, z kartki, te swoje "żarty", co parę wersów wrzucą coś z kupą, dupą a ludzie ubawieni. Jakoś tak, wszystko to bez ładu, składu, żarty wymyślane na siłę, często bez żadnej pointy, byle wulgarniej od poprzedników. Łoren chyba najsłabiej ze wszystkich, choć poprzeczka i tak dosyć nisko ustawiona. Ot, taka moja, dość niezgrabna, refleksja po obejrzeniu na sadolu, kilku wstawek z tych "roastów". Dla mnie wystarczy.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie