Tirowiec sk🤬iel, też nie przepadam za rowerzystami ale to co robi to przegięcie.
E tam p🤬lisz, ale na szczęście pan miał pod górkę

podpis użytkownika
Japodpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.Wrócił z gór wczoraj, to co rowerzyści odp🤬lają na drogach to zgroza, kupie sobie starego diesela i będę jeździł jak ten kolo
Szybciej zgarniesz podp🤬lenie i mandat za normy CO2. Policja raz w miesiącu prowadzi akcję 'Smog'. Mandat plus laweta. Sam byłbym pierwszym, który by Cie podj🤬 gdybyś mnie tak zagazował

podpis użytkownika
Sikalafo.Wrócił z gór wczoraj, to co rowerzyści odp🤬lają na drogach to zgroza, kupie sobie starego diesela i będę jeździł jak ten kolo
Ale Ty smutny jesteś.
Szybciej zgarniesz podp🤬lenie i mandat za normy CO2. Policja raz w miesiącu prowadzi akcję 'Smog'. Mandat plus laweta. Sam byłbym pierwszym, który by Cie podj🤬 gdybyś mnie tak zagazował
robisz mietka z lat 80 pod zabytkowe i możesz mi skoczyć
robisz mietka z lat 80 pod zabytkowe i możesz mi skoczyć
Nie muszę, mam ponad 2 metry

Zresztą masz zerowe pojęcie o zabytkach, jeśli tak piszesz. Minimum 75% częsci oryginalnych plus bardzo szczegółowe badania techniczne eliminują podobne zagrywki.
Już lepiej zajedź drogę rowerzyście i idź na solo jak masz coś personalnie do cyklistów.
podpis użytkownika
Sikalafo.Mój profesor na studiach mówił na takich powyżej 2 metrów mutanty, jakiś gen wam się zj🤬 i zamiast rozum poszło we wzrost
zajebisty troll, te tak chcę
No to w czym problem? Wsiadaj na rower i dajesz.
Nie muszę, mam ponad 2 metry
Zresztą masz zerowe pojęcie o zabytkach, jeśli tak piszesz. Minimum 75% częsci oryginalnych plus bardzo szczegółowe badania techniczne eliminują podobne zagrywki.
Już lepiej zajedź drogę rowerzyście i idź na solo jak masz coś personalnie do cyklistów.
Kupuje Robura albo Tarpana i heja z pedalarzami