Ma więcej niż ty
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
A mnie to k🤬a nikt nie sponsoruje
podpis użytkownika
Widzisz źdźbło w oku bliźniego, a belki w swojej dupie nie zauważasz.
dobre na płoć i nie tylko
Konto usunięte
2013-11-18, 21:26
Artysta jak sk🤬ysyn. Ja w takim razie zamknę kilku malarzy i jako artysta będę podawał im pędzle farby i c🤬j wie co tam jeszcze do malowania jest potrzebne. A co.
Przeglądałem to dzisiaj i to ominąłem, a jest ciekawe... Piwko.
Konto usunięte
2013-11-18, 22:46
W sumie to niezły sposób na kasę.
Można hodować te stworzonka, dawać im złoto i kamienie szlachetne a jak już sobie zbudują domek to zaj🤬 robala jego chatkę sprzedać za gruby hajs.
Konto usunięte
2013-11-18, 22:52
Cytat:
W sumie to niezły sposób na kasę.
Można hodować te stworzonka, dawać im złoto i kamienie szlachetne a jak już sobie zbudują domek to zaj***ć robala jego chatkę sprzedać za gruby hajs.
A złoto i kamienie które mu dasz na początek skąd weźmiesz? Wysrasz? Na takim interesie c🤬ja możesz zarobić...
Konto usunięte
2013-11-19, 12:58
Kiedyś na zajęciach bodajże z hydrobiologii prowadzący pokazał zdjęcie chruścika, który miał domek z kiepa.
BongMan, ty też zaczynasz wrzucać materiały z innych stron, i to z FAKOPEDI? k🤬a Sadol się kończy
podpis użytkownika
Świat bez muzyki? To nie dla mnie.
"Świat jaki znamy odchodzi jednak to przeszłość jest kluczem do przyszłości"
@UP Nie spodziewałem się takiego gówna po BongManie:)
W sumie jakby tak znaleźć jakiś strumień gdzie wiadomo że występuje złoto wpuścić tam te robaczki i raz na tydzień zabierać im mieszkanko....pomysł trzeba dopracować ale byłoby do zrobienia.Jak mówi klasyk trzeba tak zrobić żeby się nie narobić a zarobić.....czy cuś w ten deseń.
Konto usunięte
2013-11-19, 13:41
Up
One sobie robią domki ze wszystkiego szansa ze by robiły ze złota bliska zeru.
no nie weim czy byście chcieli mieć tak jak te robaki ... Ktoś daje wam złoto na to żebyś zbudował sobie z niego dom, niestety za raz po tym jak ukończysz, ktoś robi Ci fore po czym wywala cię z domu, Ciebie zabija a chate zabiera dla siebie ...
podpis użytkownika
Brak dowodu nie jest dowodem na to że dowodów nie ma
Ja rozumiem psy ale, k🤬a, chruściki bogatsze od przeciętnego mieszkańca ziemi?
podpis użytkownika
Białe jest białe, czarne jest czarne a czerwone jest wredne.
Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
Lepiej robakowi niż c🤬temu.