To są takie małe czerwone robaczki, w h🤬j ich wszędzie ale trzeba z lupą chodzić ;d
"Może się potknął?"- spadłem z podłogi.

Goly**gangster napisał/a:
To są takie małe czerwone robaczki, w h🤬j ich wszędzie ale trzeba z lupą chodzić ;d
To da się tak? Ja tam siedzę na krześle

Ja bym mu takiego ślimaczka narysował i niech chłopak sie troche pokręci
Każdy o niej myśli, ale tylko ludzie wolni jej dokonują.
Ja jestem wolny."
podpis użytkownika
"Zbrodnia to czyn nie idea.Każdy o niej myśli, ale tylko ludzie wolni jej dokonują.
Ja jestem wolny."

Kozacki ten robaczek, mi się wydaje że okopcony i jakaś zajawka mu się wkręciła

"Nie wiem jaką przyjemność możecie czerpać z patrzenia na tego biednego robaczka.
Na cierpienie ludzkie mogę patrzeć ale jak widzę gdy jakaś k🤬a bezlitośnie znęca się nad czymś tak bezbronnym to mnie coś wewnątrz ściska. Jak Wy byście się czuli na jego miejscu ? Ciekaw jestem czy nadal wypisywalibyście takie bzdety
Przemyślcie swoje postępowanie
"
Ps: "A tego c🤬ja z długopisem bym zatłukł, jebnął bym mu z kopa w mordę. Ciekaw jestem jak wtedy by hasał"
Na cierpienie ludzkie mogę patrzeć ale jak widzę gdy jakaś k🤬a bezlitośnie znęca się nad czymś tak bezbronnym to mnie coś wewnątrz ściska. Jak Wy byście się czuli na jego miejscu ? Ciekaw jestem czy nadal wypisywalibyście takie bzdety

Ps: "A tego c🤬ja z długopisem bym zatłukł, jebnął bym mu z kopa w mordę. Ciekaw jestem jak wtedy by hasał"

Markiz chyba sobie jaja robisz, czy ten robaczek sobie biegnie między kamieniami ,śmieciami czy w długopisowym labiryncie to wszystko dla niego jedno, myszy dla eksperymentów wrzuca się do labiryntów i jakoś to nie jest sadyzm, większy sadyzm to te twoje "groźby" rzucone w stronę autorów, to większe naruszanie praw natury niż zabawa z tym robaczkiem, jestem ciekaw ile razy ty rozdeptywałeś mrówki, pająki albo bawiłeś się biednymi biedronkami i jakoś nikt nie obiecywał ci kopa w mordę, i jeszcze jedno zapytaj się biednych bezbronnych kleszczy jak by się poczuły na miejscu tych setek dzieciaków które kleszcze zabijają swoimi toksynami co roku
bez obrazy, pozdro
bez obrazy, pozdro

Markiz-de_Sade napisał/a:
Nie wiem jaką przyjemność możecie czerpać z patrzenia na tego biednego robaczka

Jak Wy byście się czuli na jego miejscu

A teraz na poważnie.
In my opinion ludzie też są zwierzętami a wychodząc z takiego założenia faworyzował bym inne nie smiejąc się z ich tragedii a smiejąc się z tragedii człowieka.