👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:55

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Scarlet napisał/a:
po co ktoś gotował jajka 30 min?
![]()
No właśnie! Może tam powstają w takiej temperaturze, a nikt wcześniej nie odważył się na taki wyczyn.
Jeszcze więcej białka !!! duży plus dla ludzi chcących przypakować .
Pamiętaj , po pierwsze zwiększ mase .
Pamiętaj , po pierwsze zwiększ mase .

Skubane, wiedziały gdzie się zakwaterować, żeby nie zdechnąć z głodu.

oo fuck, to juz wiem czego nie bede jadl dopoki nie zapomne o tym filmiku
NinjaAlbertoSan napisał/a:
Hmm... Robaki w płodzie ^^!
Głodnemu płód na myśli

SadIsT napisał/a:
Głodnemu płód na myśli
Głodny głodnemu wypomina

Co do filmiku... od dziś stanowcze "Nie!" dla jajek.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie