👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Colin rozp🤬alał sie 6 lat zanim wygrał coklwiek więc skończ p🤬lić j🤬y hejterze
Najwięcej to powiedzenia mają media i ludzie nie mający w ogóle pojęcia o tym sporcie. Potem czytam na interii o wyścigach rajdowych, Kubica zaś rozwalił auto... Jak to mówią "To je rally" jeden błąd może przekreślać zwycięstwo ,a Robert z czasem nabierze doświadczenia i będzie regularnie dojeżdżał do mety będąc w czołówce

Cytat:
K🤬a a Colin to się w ogóle nie rozp🤬alał...
A rozp🤬alał się, rozp🤬alał. Ostatni raz to nawet helikopterem, taki z niego był przec🤬j.

Wszystkim hejterom polecam ten filmik: youtube.com/watch?v=poeNFaSLBfI
Wywiad z Kubicą w telewizji Al Jazeera, widać w nim jak wygląda jego ręka. Jeśli ktoś z was potrafiłby tak zap🤬lać jedną ręką jak on, to gratuluję, jeśli nie to zamknijcie mordy i wracajcie grać w nfs.
Wywiad z Kubicą w telewizji Al Jazeera, widać w nim jak wygląda jego ręka. Jeśli ktoś z was potrafiłby tak zap🤬lać jedną ręką jak on, to gratuluję, jeśli nie to zamknijcie mordy i wracajcie grać w nfs.
termit205 napisał/a:
Colin rozp🤬alał sie 6 lat zanim wygrał coklwiek więc skończ p🤬lić j🤬y hejterze
Widać miał cierpliwych sponsorów gamoniu.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie