📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:33

1,2,3... razy roz🤬bie samochód, to jak w lotto, 1,2,3... razy kupujesz los nic nie wygrywasz, ale jak już wygra(sz) to liczy(sz) zyski (nie małe). sponsorzy mimo wszystko wychodzą na swoim przez reklamy umieszczone na samochodzie

Ja mam wielki szacunek do Kubicy. Ledwo przeżył, wrócił i pomimo wszystko, wciąż daje rade. Ma talent facet i szczerze życzę mu szczęścia. Robi co lubi i jeszcze ma z tego kasę-kto by tak nie chciał

Za Kubicę zawsze piwo...
Człeń ma talent, jest pro, jedyny polak w F1 swego czasu, i dalej kozak po tak poważnym wypadku.
Nie jesteście tak w stanie jeździć na dwie ręce i nogi dodając głowę, jak on jedną ręką.
Człeń ma talent, jest pro, jedyny polak w F1 swego czasu, i dalej kozak po tak poważnym wypadku.
Nie jesteście tak w stanie jeździć na dwie ręce i nogi dodając głowę, jak on jedną ręką.

Kiedys Kubica trafi do Ksiegi Rekordow Ginesa za najwieksza liczbe wypadkow na torach rajdowych

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie