Czyli jak robić ludzi na ulicy w c🤬ja.
podpis użytkownika
Wulgaryzmy dobrze oddają ekspresjonizm i nasycenie emocjami w wypowiadanym zdaniu, tudzież sentencji.
To USA oni tam juz przy urodzeniu zrobili się w ch...
Konto usunięte
2012-01-25, 21:59
Ale wkręt...
jaaaaaaaaaaacieeeeeeeeeeee ale ich zrobił: O hohoho ! no no no , to on sam siebie nabrał ich reakcją i myślał ,że jest taki dowcipniś urwis ;D to ci motyla stopa : O
Niech przyjedzie do Polski! W pierwszej lepszej, obejszczanej bramie by go tak zrobili w c🤬ja, że ho ho!
k🤬a padlem jak przeczytalem wyzszy komentarz
Konto usunięte
2012-01-26, 0:33
tak mi się przypomniało
japońce nawet na ruchomych schodach jak słyszą rowerowy dzwonek to sie odsuwają
brodziu666 napisał/a:
Niech przyjedzie do Polski! W pierwszej lepszej, obejszczanej bramie by go tak zrobili w c🤬ja, że ho ho!
Czytam pierwszy, drugi komentarz i w końcu doczytałem to. To było łatwiejsze do przewidzenia niż kobieta z fajfusem na hardzie, że ktoś to w końcu napisze.
Cytat:
Czytam pierwszy, drugi komentarz i w końcu doczytałem to. To było łatwiejsze do przewidzenia niż kobieta z fajfusem na hardzie, że ktoś to w końcu napisze.
Mama pewnie jest z Ciebie dumna
Konto usunięte
2012-01-26, 7:45
Szkoda, że nikt tak nie nagrywa jak wała robi z Nas Donald Tusk.
ozo1982 napisał/a:
japońce nawet na ruchomych schodach jak słyszą rowerowy dzwonek to sie odsuwają
To jest kultura, a w Polsce zap🤬lają po ścieżkach i zwróć im jeszcze uwagę, to pretensje będą mieć.
Konto usunięte
2012-01-26, 11:07
człowiek sk🤬iel ..
Konto usunięte
2012-01-26, 14:13
jaki ten naród jest tępy...
Konto usunięte
2012-01-26, 19:08
tylko amerykanie tak potrafią, zwrocie uwagę jak są ubrani, większość osób w zimowych kurtkach i czapka, ale znaleźli sie tez tacy w krótkich spodenkach i t-shirtach... może mają osobisty climatronic ??