👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
18 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up
terminator z pustą głową i 2 ogromnymi pierogami zamiast uszu, sprzątający miasto?
@down
masz rację, to Robocop
terminator z pustą głową i 2 ogromnymi pierogami zamiast uszu, sprzątający miasto?
@down
masz rację, to Robocop

@up To nie ciało Terminatora a Robocopa, dla przyjaciół Koprobo a łeb należy do zabójcy na wolno niejakiego Eldo, autor obrazka przeszedł Painta bez dyskusji

@grafika od mr_9mm
życzę autorowi, żeby miał taką pustkę w głowie jak Eldo, nie miałbym nic przeciwko drugiemu takiemu poecie w polskim rapie
Pozdrawiam ludzi, którzy naśmiewają się z Eldoki, a przesłuchali tylko ten nieszczęsny freestyle.
W polskim rapie NIE MA freestylowców, odliczając Te-Trisa, OSTRa i paru innych, którzy jeszcze jakiś tam poziom trzymają.
życzę autorowi, żeby miał taką pustkę w głowie jak Eldo, nie miałbym nic przeciwko drugiemu takiemu poecie w polskim rapie

Pozdrawiam ludzi, którzy naśmiewają się z Eldoki, a przesłuchali tylko ten nieszczęsny freestyle.
W polskim rapie NIE MA freestylowców, odliczając Te-Trisa, OSTRa i paru innych, którzy jeszcze jakiś tam poziom trzymają.
Sranie w banie, suma sumarum Eldo jest mądrzejszym facetem od wielu...
Ile można się jarać jedną rzeczą.
Chciałbym napisać posłuchajcie... ale pewnie i tak część nic nie zrozumie.
Ile można się jarać jedną rzeczą.
Chciałbym napisać posłuchajcie... ale pewnie i tak część nic nie zrozumie.

@up żartujesz prawda? A w razie gdyby nie - The Dark Knight Rises

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie