Streszczenie Robocop'a w ciekawym wydaniu. Trochę długie, ale lekko się ogląda - fajnie ktoś to poskładał.
Przydatna znajomość angielskiego.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2012-10-31, 22:38
ta morda przestraszyla mnie kiedys za plemnika,a rapik chyba fajny bo i tak nie panimaju
za Robocopa zawsze piwko, za dzieciaka ogladalem to kilka razy w tygodniu. Teraz dzieciaki ogladaja Zmierzch i Pottera, nie potrafia przejsc przez plot i wogole maja sp🤬dziale czasy...
Scena w której ED209, rozstrzeliwuje gościa w biurowcu zmieniając go w szwajcarski ser, wyryła się w mojej pamięci szczególnie. A co do rapującego gostka, to zdaje się on zrobił także całkiem dobre strzeszczenie Aliens.
konto usunięte
2012-11-01, 12:10
jak to sie stalo, ze Mesiek zamielil przednimi kolami? 0.o w 0:20
konto usunięte
2012-11-01, 15:12
Cop robo z pustą głową!
konto usunięte
2012-11-01, 15:38
gotów do walki jak lobo?
konto usunięte
2012-11-01, 20:06
Zawsze się zastanawiałem, dlaczego nigdy nie strzelali mu w odsłoniętą część japy.
konto usunięte
2012-11-02, 0:25
Teraz mi mi się przypomniało, że ten film był aż tak brutalny.