Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Konto usunięte 2013-02-10, 13:05 79
Studiowałem z takim jednym fumflem. Chłop miał łeb jak sklep, zajebiście mądry. Kiedyś tak idziemy ulicą na piwo czy tam na kebaba i o mi opowiada, że kiedyś jeździł na turnieje, a teraz to dawno nie grał, pewnie się opuścił. A ja mu mówię, że ja tez trochę grałem, wujek mnie coś tam uczył. Na to on do mnie: 'No to możemy zgrać'. 'No, ale nie mamy szachownicy'. A on się na mnie popatrzył z politowaniem i mówi: 'A na c🤬j nam szachownica?!'. Taki łeb z niego był...
Zgłoś
Konto usunięte 2013-02-10, 13:35
No taki łeb...
Zgłoś
Konto usunięte 2013-02-10, 14:05
chuchro nie arcymistrz, robot ma przewagę masy
Zgłoś
Konto usunięte 2013-02-10, 21:03
jakby przyp🤬olił to by było K.O.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-02-10, 21:06 3
dama wali konia .. sadolowa gra
Zgłoś
Konto usunięte 2013-02-10, 21:12 3
Emocje jak na turnieju szachowym
Zgłoś
Konto usunięte 2013-02-10, 22:00 7
Zgłoś
siwybis 2013-02-10, 22:57 2
@up Pomyśl tylko jaka tam musiała być przekurewna rozkmina
Zgłoś
Konto usunięte 2013-02-11, 1:05 20
@upup, Kasparow się skapnął że Anand zbije mu gońca za 9 ruchów
Zgłoś
elkelk 2013-02-11, 8:37
@ u dawno mnie żaden komentarz tak nie rozwalił na łopatki

podpis użytkownika

Biały Płomień Tańczący na Kurhanach Wrogów...
Zgłoś
Konto usunięte 2013-02-11, 18:56
zatizdig napisał/a:

Studiowałem z takim jednym fumflem. Chłop miał łeb jak sklep, zajebiście mądry. Kiedyś tak idziemy ulicą na piwo czy tam na kebaba i o mi opowiada, że kiedyś jeździł na turnieje, a teraz to dawno nie grał, pewnie się opuścił. A ja mu mówię, że ja tez trochę grałem, wujek mnie coś tam uczył. Na to on do mnie: 'No to możemy zgrać'. 'No, ale nie mamy szachownicy'. A on się na mnie popatrzył z politowaniem i mówi: 'A na c🤬j nam szachownica?!'. Taki łeb z niego był...

tez mialem takiego ziomka z rosji taka sama sytuacja tylko ze w maku i ja mowie dla beki dobra to spróbujmy, i on mowi ze ja zaczynam i ruszem na jakies tam pole a on mowi ze juz przegralem bo zastosuje jakas tam procedure przy takim ruchu i wygrywa sie wiec gosc znal wyjscie z kazdej sytuacji po pierwszym ruchu juz wiedzial czy cie zniszczy czy troche sie pomęczy
Zgłoś