👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
22 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Szejdziur, weź spasuj i idź na spacerek...
A co do samego filmiku, to mega pomysł. Chciałbym coś takiego kupić, tylko ile to kosztuje??
A co do samego filmiku, to mega pomysł. Chciałbym coś takiego kupić, tylko ile to kosztuje??
pkh napisał/a:
Kto też przeczytał 'Raper Kula straszy swoje dziecko' ?
Moja pierwsza myśl była, że zrobili robota na podobieństwo Kuli, który na poczekaniu wymyśla dissy.

Co internet robi z ludźmi?
Kto jeszcze pomyślał o tym czytając "robo kula"?
Kto jeszcze pomyślał o tym czytając "robo kula"?

wyobrażacie sobie taką większą, opancerzoną i uzbrojoną wersję spacerującą po ulicach?

przypomniało mi sie jak w latach 80 tych miałem taką zabawkę samochód vw garbus co sam jezdzil i jak sie zatrzymywał to głowa kierowcy wychodziła przez przednia szybe i zaczynała sie swiecic

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie