Były filmiki rockowe w wersji rockowej
Teraz w wersji "robotowej" od daft punka, na żywo. Czysta wirtuozeria z niezłym p🤬lnięciem
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
8 minut temu
Poważnie? Znacie Daft Punk tylko z Trona? Alive 2007 jest chyba najlepszym elektronicznym livem jaki kiedykolwiek został nagrany. Homework, Discovery, Alive 97 na tych plytach sie wychowałem
Taaa stary dobry Daft Punk piwko sie nalezy ja uwielbiam Aerodynamic i Harder Better Faster Stronger
Alekalaj. Tu mówi Ostatni. Cieszę się, że kupiłeś nową płytę.
typo napisał/a:
to wlasnie efekt tego, ze do internetu powoli zaczynaja naplywac roczniki 2000...Poważnie? Znacie Daft Punk tylko z Trona? Alive 2007 jest chyba najlepszym elektronicznym livem jaki kiedykolwiek został nagrany. Homework, Discovery, Alive 97 na tych plytach sie wychowałem
![]()
Gr3nd3l, spoko. Ciężko jest od kiedy padł mi Skype. Dobrze, że mamy Sadola...
Mistrzowie... Chociaż mało kto zna ich w ogóle, jeśli nie tylko z "Tron: Dziedzictwo"...
Around the world, around the world...
Around the world, around the world...
Czyli można to opisać krócej.
Daft Punk ocieka zajebistością
Dziękuje , dowidzenia
Daft Punk ocieka zajebistością
Dziękuje , dowidzenia
Żywa legenda muzyki elektronicznej! <3
Za małolata słuchało się ich numerów Homework, Alive, Discovery, Around The World, One More Time itd.
Tym którzy nie znają tego duetu, po prostu współczuję...
Za małolata słuchało się ich numerów Homework, Alive, Discovery, Around The World, One More Time itd.
Tym którzy nie znają tego duetu, po prostu współczuję...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie