👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tutaj to pikuś, ma skafander, na discovery widziałem jego biednego kuzyna - maska, sznurek i "dive, dive, dive" - to dopiero atrakcje...

Kiedy postanawiasz zobaczyć co jest na czasie na Polskim YouTube
Zawsze się zastanawiałem skąd nazwa zawodu jakim jest szambonurek, teraz już wiem.

90% absolwentów kierunków humanistycznych w ogóle nie powinno się na nich znaleźć, a co dopiero przejść na drugi rok, czy je skończyć.... Efekt jest taki, że dziś prawie każdy ścisłowiec drze łacha z humanistów, bo jaki koń jest, każdy widzi, nie?
Tymczasem te 10% humanistów dobrze zarabia i wymyśla wszystko, co później ścisłowcy mozolnie realizują

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie