bardziej by myśleli gdyby zamiast asekuracji mieli szubienice na szyjach -.-
Poczytaj sobie koleżko co to jest szubienica i zapłacz nad sensem swojej wypowiedzi.
@Chomochom
Na pewno musieliby dobrze pomyśleć jak założyć na szyje takie nieporęczne szubienice ale czy gdyby już je jakoś zamontowali to bardziej by od tego myśleli? Nie wydaje mi się.
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie k🤬a chcieć.
Na pewno musieliby dobrze pomyśleć jak założyć na szyje takie nieporęczne szubienice ale czy gdyby już je jakoś zamontowali to bardziej by od tego myśleli? Nie wydaje mi się.
podpis użytkownika
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, c🤬jki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie k🤬a chcieć.

@up
Chomochom androgenius
wiecie czym się różni szubienica od stryczka?
Chomochom androgenius
boocheno napisał/a:
tak,stryczek jest poręczny a teraz wróć do mojego posta i go przyswój jeszcze raz...@up
Chomochom androgenius
podpis użytkownika
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, c🤬jki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie k🤬a chcieć.
Zastanawiałem się co musieliby przeciąć,że by to całe coś się na nich sp🤬oliło

Ehh zabezpieczenia... K🤬a, jakby to była Polska - to byśmy mieli jakiegoś faila na hardzie.
podpis użytkownika
Boom...!
Dobrze,że mieli kaski.
podpis użytkownika
Lepiej być mądrym po swojemu niż głupim po cudzemu.