Przeglądając sobie pewną stroną i natrafiłem na dość ciekawy artykuł.
Cytat:
Wielu graczy tweetuje i komentuje dziwne zachowanie policji wobec Franklina, czarnoskórego bohatera GTA V. Jako, że skargi tyczą się głównie graczy z USA, niektórzy kręcą głową z niedowierzaniem i zwalają winę na przewrażliwionych mieszkańców tego wielokulturowego kraju.
O co dokładnie chodzi? Rukaru Austin napisał:
Wziąłem Chopa na spacer. Chciałem, by aportował więc rzuciłem piłeczkę tenisową. Od razu dostałem jedną gwiazdkę.... Policja przejeżdżała obok, najwidoczniej przypominałem im kogoś, kogo akurat szukali.
Druga osoba, jet_shhwag podzieliła się swoją historią:
Kumpela powiedziała mi, że zatrzymała się samochodem obok policyjnego radiowozu, zatrąbiła i od razu wskoczyły jej dwie gwiazdki. Grała Franklinem. To było rasistowskie!
Przeglądając podobne historie w Internecie natrafiłem na kolejną - użytkownik portalu Ubergizmo napisał:
Samo stanie za długo obok policjanta da Ci dwie gwiazdki.
A Wy drodzy sadole co o tym sądzicie ? Ja tam nie widzę żadnego problemu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-09-28, 23:25
Panie Adminie/Moderatorze... wysoka izbo... mam pewien fantastyczny pomysł!
Niech każdy kto dodaje cokolwiek związanego z GTA V i nie jest to w żadnym stopniu związane z "charakterem portalu", powinien dostać bana i zostać wyr🤬any przez 15 murzynów, śpiewając hymn niemiec i dławiąc się masłem roślinnym. Co Pan Panie na to?
konto usunięte
2013-09-28, 23:30
konto usunięte
2013-09-29, 0:15
miał być realizm - to jest realizm.
konto usunięte
2013-09-29, 2:09
ja tam po tym poście śmigam po konsole i gta no muszę to na własne oczy zobaczyć hehehehe...
A może by tak zbiorczy na GTA V?
Czarny zaraz po urodzeniu powinien jako gratis to metryki urodzin dostać teczkę na policji !!
Ot taki mały prezent od społeczeństwa
Rozumiem policjantów, statystycznie rzecz biorąc 86% "mieszkańców" amerykańskich więzień to kolorowi, a jest ich tylko niecałe 20% ludności!!!
konto usunięte
2013-09-29, 10:36
Błaszczykowski na kapturze to odpuścił..
konto usunięte
2013-09-29, 10:58