Polak przyłapany na kradzieży piwa, a następnie zagoniony do rowu, daje efektowny pokaz ku uciesze publiki.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
16 minut temu
I teraz dylemat...
Cieszyć się, że największe przy*eby wyjechały z tego kraju, czy martwić się o naszą opinię za granicą...
Cieszyć się, że największe przy*eby wyjechały z tego kraju, czy martwić się o naszą opinię za granicą...
To ten co wstawił zdjęcie na sadisticu Hotelu Sedes i chwalił się, że chodzi po holenderskim wybrzeżu.
Jaka łachudra nooo
Jaka łachudra nooo
Lololoney napisał/a:
I teraz dylemat...
Generalnie nasza reputacja od dawna nie istnieje wręcz, więc pozostaje się cieszyć!
@Lololoney - niestety, ale kiedyś faktycznie wyjeżdżało same bydło i robiło syf, ale sytuacja się zmieniła: Teraz wyjeżdża dużo młodych, ambitnych osób, które szybko urywają się ze zmywaka i zaczynają za granicą realizować się zawodowo, a takie matoły utrudniają im normalne funkcjonowanie w społeczeństwie. I jeśli polski rząd się nie obudzi (a to nie nastąpi), to wkrótce zostaną w tym kraju ludzie pokroju Ferdynanda Kiepskiego - bez celów, ambicji, zainteresowań, którzy są zadowoleni z alkoholu i TV...
Do wszystkich polonistów - powinno być "samo bydło", słownik już mam
Do wszystkich polonistów - powinno być "samo bydło", słownik już mam
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie