👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Nie ! To że masz 45 lat, nie oznacza i nie daje ci prawa aby być tak LENIWYM !
TO JEST POLSKA !
TO JEST POLSKA !

jimcarey napisał/a:
TO JEST POLSKA !
Gdy już kogoś pouczasz to przynajmniej się przyłóż i poprawnie przetłumacz zdanie...

Wasza walka z Brytyjczykami i ich ojczystym językiem jest nieoceniona. Pewnie Anglicy już trzęsą portkami, byleby tylko nie zdenerwować sąsiadów z dalekiego wschodu...
Za 10$ kupisz okolo 2 galonow benzyny, wiec za duzo to on tez nie zatankuje..
atha napisał/a:
U nas za ta kasę zatankował by co najwyżej skuter.
Kibel do pełna pod korek, albo TurboDiesla z Intercoolerem i zrobił na tym 100-120km

@jimcarey
Przyganiał kocioł garnkowi. Nie wiesz, że w języku polskim używa się myślnika, a nie cudzysłowu?
Przyganiał kocioł garnkowi. Nie wiesz, że w języku polskim używa się myślnika, a nie cudzysłowu?
jimcarey napisał/a:
TO JEST POLSKA !
Obrazek
Co to jest kompurzeń?

Michau napisał/a:
Co to jest kompurzeń?![]()
nikt nie wie i się nie dowie

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie