Rodzice
konto usunięte
• 2016-03-12, 19:16
– Mamo, mogę iść pograć w piłkę?
– Ojca spytaj.
– Tato, mogę iść pograć w piłkę?
– Matki spytaj.
I w ten oto sposób rodzice nauczyli mnie jak radzić sobie z biurokracją.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ciesz się, zgniła europa doprowadzi do tego, że do gry w piłkę będzie potrzebna zgoda dwóch tatusiów albo dwóch mam...
konto usunięte
2016-03-13, 2:19
Szkoda, że nie spytałeś rodziców czy możesz wchodzić na sadola.
– Mamo, mogę iść pograć w piłkę?
– Ojca spytaj.
– Tato, mogę iść pograć w piłkę? Mama powiedziała, że mogę.
– Jak matka pozwala, to możesz.
- Mamo, tata pozwolił.
konto usunięte
2016-03-13, 14:43
Życiowa prawda
konto usunięte
2016-03-13, 15:56
Takie mnie naszły przemyślenia. Społeczności robotów nigdy nie powstaną. Dowiodę to przez sprzeczność. Załóżmy, że społeczności robotów istnieją. Jak wiemy roboty działają na algorytmach. Gdy mały robot spyta tatę robota czy może przeteleportować się by pograć w piłkę z kumplami z Alfa Centauri to ojciec powie spytaj matki. A matka spytaj ojca. W ten sposób robocia dojdzie do zawiechy.
Quod erat demonstrandum.
Corlo90 napisał/a:
Takie mnie naszły przemyślenia. Społeczności robotów nigdy nie powstaną. Dowiodę to przez sprzeczność. Załóżmy, że społeczności robotów istnieją. Jak wiemy roboty działają na algorytmach. Gdy mały robot spyta tatę robota czy może przeteleportować się by pograć w piłkę z kumplami z Alfa Centauri to ojciec powie spytaj matki. A matka spytaj ojca. W ten sposób robocia dojdzie do zawiechy.
Quod erat demonstrandum.
Programistą to ty raczej nigdy nie zostaniesz
konto usunięte
2016-03-13, 16:11
@Up, robot by ocenił sytuacje i by powiedział tak lub nie ew podyskutował z mamą robotem.