Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
~Henryk_Sprężyna 2023-04-14, 20:01
Pan_Cernik napisał/a:

Wieśniaku, od tego masz Kodeks Ruchu Drogowego żeby do niego się stosować. Jeśli masz obowiązek zachować szczególną ostrożność przed przejściem dla pieszych, to masz to j🤬y śmieciu zrobić czy to ci się podoba czy nie.

Właśnie tym się różni człowiek od podporządkowanego robaka Jak ci każą paradować z dildosem w dupie, to tak zrobisz? A nie, zapomnij, zły przykład

Pan_Cernik napisał/a:

Nikomu nic złego nie życzę. Ale dla ciebie śmieciu zrobię wyjątek.
Życzę ci abyś k🤬iu przyj🤬'na pełnej k🤬ie w drzewo, i nie zdechł jak śmieć, tylko do końca życia srał pod siebie, żebyś miał czas myśleć o tym jakim gównem jesteś zanim zdechniesz obsrany i obszczany...

Jako lewoskrętna marionetka, pewnie jesteś wyznawcą pierdół o "karmie" itp. gówien w które wierzą podobni tobie z fioletowymi łbami. Zgodnie z tymi wierzeniami, właśnie podpisałeś na siebie wyrok

podpis użytkownika

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
Pan_Cernik 2023-04-14, 21:37
motylekwbrzuchu napisał/a:

Właśnie tym się różni człowiek od podporządkowanego robaka Jak ci każą paradować z dildosem w dupie, to tak zrobisz? A nie, zapomnij, zły przykład
Jako lewoskrętna marionetka, pewnie jesteś wyznawcą pierdół o "karmie" itp. gówien w które wierzą podobni tobie z fioletowymi łbami. Zgodnie z tymi wierzeniami, właśnie podpisałeś na siebie wyrok

Nie wiem jakim c🤬jem ubzdurałeś sobie że jestem jakimś pedałem czy innym tęczowym z🤬bem.

Ale teraz w końcu rozumem dlaczego lewaki mają prawicowców za prymitywów. Weź k🤬a zrób nam przysługę i jak ktoś będzie pytał to mów że jesteś konfiarzem a nie prawicowcem, j🤬y prostaku.
Zgłoś
Konto usunięte 2023-04-15, 22:14

To się nazywa totalne spedalenie. Jechałem kiedyś z górki, przede mną czarne bmw na austriackich blachach. pie**olony pedał nagle bez powodu napie**ala po hamulcach jakby mu coś wyskoczyło - droga pusta, przejście dwuetapowe, na środku stał karaluch, a ta k***a chciała go puścić.
Nie dość, że łeb uszkodzony przez LPG, to jeszcze konfitura do tego

Konfiturę to się robi z owoców. Równie dobrze moglibyśmy chrząkać bo przecież też można ustalić znaczenie dla chrząknieć. Język natomiast jest logiczny bo słowa mają znaczenie więc przestań używać słowa "konfitura" w odniesieniu do donosiciela.

Adenoid_Hynkel napisał/a:

No wina kierowcy nie podlega dyskusji. Ale oni również Sami są sobie winni, że nie patrzą na drogę. A co gdyby kierowca poprostu zasłabł, nie widział, zagadał się?
Nie patrzenie na drogę jak się przechodzi to powierzanie swojego życia obcej osobie= głupota.

pie**olone karaluchy nawet nie spojrzały, że auto jedzie. Medal dla kierowcy
U nas też trzeba tak robić z tym gównem co na jezdnie włazi.

nowynick napisał/a:

Ale jak to? Przecież mieli "pierszeństwo"...

Wy tacy wszyscy jesteście przemądrzali a mnie znajomy współpracownik rozjechał by na pasach bo się w telefon zagapił, na szczęście zatrzymałem się w połowie drogi bo widziałem że się nie zatrzyma.
Zgłoś
Hollo 2023-04-16, 20:42
Z tymi przepisami to jakos na zachodzie kierowcy nie maja problemu, tylko w Polsce maja.....
Zgłoś