📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:28

Matka bombelka dała pokaz dobrego Breakdanca. Ojcu wyszedł nieco gorzej

nawet o drobinkę nie przyspieszyli...
przecież kierowca mógł umrzeć , hamulce mogą nie działać itd
...
przecież kierowca mógł umrzeć , hamulce mogą nie działać itd
...
Ok, rodzinka powinna być czujniejsza.
Ale... potrącanie nastąpiło po 7 sekundach od wejścia na pasy. Kierowca miał 7 sekund aby zajarzyć że będzie problem.
Kolejny tekst jaki to Kaczor wszechmocny - ustala ceny stali na giełdzie w Hongkongu i kurs dolara w USA, no i oczywiście wpłynął na prawo w połowie Europy gdzie piesi mają pierwszeństwo na pasach...
Ślepy antypisizm ogłupia.
Ale... potrącanie nastąpiło po 7 sekundach od wejścia na pasy. Kierowca miał 7 sekund aby zajarzyć że będzie problem.
nowynick napisał/a:
kierowca "ma obowiązek obserwować i ustąpić pierwszeństwa" to chyba Kaczor bezpośrednio wykoncypował - człowiek, ktory kilometra nie przejechał samodzielnie rozkminia co powinien robić gość po 10 godzinach w trasie. Dla mnie spoko
Kolejny tekst jaki to Kaczor wszechmocny - ustala ceny stali na giełdzie w Hongkongu i kurs dolara w USA, no i oczywiście wpłynął na prawo w połowie Europy gdzie piesi mają pierwszeństwo na pasach...
Ślepy antypisizm ogłupia.
motylekwbrzuchu napisał/a:
Skoro tak ci się podobają lewackie przepisy, to się kładź na jezdni i rób za próg zwalniający
Powiedz mi w którym momencie przepisy nie były lewackie i to co widzimy na filmie nie byłoby karalne?
Tu macie film w całości w full hd.
Śmieć za kółkiem do utylizacji za próbę morderstwa, jak reszta śmieci to komentujących za bycie potencjalnym mordercą...
Śmieć za kółkiem do utylizacji za próbę morderstwa, jak reszta śmieci to komentujących za bycie potencjalnym mordercą...
No wina kierowcy nie podlega dyskusji. Ale oni również Sami są sobie winni, że nie patrzą na drogę. A co gdyby kierowca poprostu zasłabł, nie widział, zagadał się?
Nie patrzenie na drogę jak się przechodzi to powierzanie swojego życia obcej osobie= głupota.
Nie patrzenie na drogę jak się przechodzi to powierzanie swojego życia obcej osobie= głupota.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie