Ale no co qrva zadnych info nie dales, czy zdechli, czy piszczaca mini kasza utonela, czy razem poszli grac w bierki po procentach.. no cokolwiek. Ty zwyrolu teraz ciekawosc nie da mi kupy szczelic nawet bo sie zapowietrze.

już nie będę robił osobnego tematu ale dorzucę ci się Yarko do tych wodnych klimatów;
Halman napisał/a:
już nie będę robił osobnego tematu ale dorzucę ci się Yarko do tych wodnych klimatów;
No takie rzeczy nad woda kto to widział. Sadol bawi i uczy
ej, ale co oni tam maja zapory jakies przeciw pancernikom na rzekach?! co to za blacha wystaje?
Szarmancka-biedronka napisał/a:
ej, ale co oni tam maja zapory jakies przeciw pancernikom na rzekach?! co to za blacha wystaje?
to był pewnie prom jechał w poprzek, a oni wzdłuż, promu z 10 samochodami nie zatrzymasz w miejscu, a taka tratwa też nie jest super sterowna, nawet nie wiem czy można było temu zapobiec.
podpis użytkownika
Ateizm jest dziełem teologów.Hugo Dionizy Steinhaus
AdamBrown napisał/a:
to był pewnie prom jechał w poprzek, a oni wzdłuż, promu z 10 samochodami nie zatrzymasz w miejscu, a taka tratwa też nie jest super sterowna, nawet nie wiem czy można było temu zapobiec.
Szarmancka-biedronka napisał/a:
nie prom a most, ebneli o filar mostu, a to wystające z wody na początku filmu to łamacz kry, przy filarze ta blacha ppancerna to też łamacz kry