Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 41 minut temu
Rodzinnie
konto usunięte • 2013-08-23, 15:17
Rozmowa na głośnomówiącym ojca z mamą

-Kiedy będziesz?
-Już za chwile wyjeżdżam, a co?
-No bo czekamy na ciebie
(tu matka myśli, że o jak miło i próbuje wyłudzić jeszcze więcej miłych słów z tekstem)
-A kto najbardziej?
-W sumie to chyba łazienka do posprzątania
Zgłoś
SKR 2013-08-24, 10:20 5
krata dla starego !
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-24, 10:38 32
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
kroplowa 2013-08-24, 11:05 4
@up, powodzenia w małżeństwie.
Zgłoś
Zembowy Wruzek 2013-08-24, 12:49 4
@Plecionkarz

Rozmowa ojca z matka, czyli wez pod uwage ze sa wiele lat ze soba i czasami taki maly mily gest daje bardzo duzo. Wykorzeniac to powinno sie "Badboy'i", czyli zachowanie o ktorym piszesz.

I zapamietaj sobie ze kobieta to nie kumpel, chyba ze byles w gej-zwiazku.
Zgłoś
Caban1908 2013-08-24, 14:24 6
@up

Zamknij mordę pantoflarzu.
Zgłoś
Zembowy Wruzek 2013-08-24, 15:03 18
caban1908 napisał/a:

@up

Zamknij mordę pantoflarzu.

Kolejny walacy konia internetowy rycerz
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-24, 16:17 2
@up
Pięknie to ująłeś
Zgłoś
Caban1908 2013-08-24, 18:05 1
Zembowy Wruzek napisał/a:

Kolejny walacy konia internetowy rycerz

niestety w przeciwieństwie do ciebie mam dziewczynę, więc zamknij mordę kolejny pantoflarzu
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-24, 18:26
Ale ja tam rozumiem Plecionkarza. Przykładowa rozmowa:
"Ładnie wyglądasz"
"Nieprawda, mam nadwagę, nieułożone włosy i jestem brzydka"
"No fakt, w sumie to jesteś grubą, owłosioną świnią"
I w tej chwili następuje spektakularny plask w twarz i obraza majestatu. I weź tu zrozum.
A ojciec dobry ripościarz!
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-24, 20:06 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Zembowy Wruzek 2013-08-24, 21:41
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-24, 21:49
Zgłoś
gutek9007 2013-08-24, 23:21
Zgłoś
Małolata 2013-08-25, 11:48 1
Plecionkarz napisał/a:

A najgorsza tego typu sytuacja była jak dziewczyna mi napisała:
-to cześć ja już ci nie będę przeszkadzała
-no to cześć
-dlaczego napisałeś cześć? powinieneś powiedzieć: oj nie mów tak, wcale mi nie przeszkadzasz, cieszę się, że ze mną rozmawiasz.

A mnie wkurza, jak z kimś rozmawiam (za pomocą komunikatora/pisząc smsy) i ta osoba cały czas odpisuje ze sporym opóźnieniem, co mi ewidentnie wygląda na to, że mój rozmówca jest zajęty, więc oznajmiam mu, że kończę, bo nie chcę przeszkadzać, po czym pada odpowiedź: ależ skąd! Nie przeszkadzasz. Czy inne sugerujące też, ze focha złapałam, albo co.
A ja zwyczajnie nie lubię rozmawiać z kimś, kto nie ma dla mnie czasu, bo to krępujące i wolałabym dostać w odpowiedzi: to ok, miłego dnia/ potem pogadamy, a nie takie pieprzenie.

Bądźmy dla siebie mili na siłę i pokaz - narzekajmy, że ludzie robią coś co nam nie pasuje, ale im o tym nie chcemy mówić, bo po co mają wiedzieć...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem