Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
kaziuzlasu 2025-02-22, 7:32 10
Zmywarki do kuchni!!!
Zgłoś
Zulu-Gula 2025-02-22, 7:34 2
Kamerzysta uchwycił piękno odciśniętego bieżnika opon na śniegu.
Zgłoś
inzGamon 2025-02-22, 8:52
I co to qrła ma być?
Zgłoś
patmon 2025-02-22, 9:58 3
Co jak co, ale z prawdziwym Ojcem do takiego zdarzenia absolutnie by nie doszło. Jak widać to może się tylko i wyłącznie zdarzyć kiedy nad dzieckiem opiekę sprawuje madka, a na załączonym wideo są dwie, także nie pozostaje mi nic innego jak pogratulować. Szkoda dzieciaka, bo zaj🤬 konkretnie. Pewnie mamcia pomasuje i powie, że to wina dzieciaka. Ze Starym były najlepsze przygody i pozostały zajebiste wspomnienia.
Zgłoś
Driver19cm 2025-02-22, 10:02 3
patmon napisał/a:

Ze Starym były najlepsze przygody i pozostały zajebiste wspomnienia.

Zgadzam sie w 100%

Te nocne, łóżkowe zabawy ze starym, to były prawdziwe przygody. Mam po nich super wspomnienia. Dziękuję Ci Tato !

podpis użytkownika

Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Zgłoś
smc 2025-02-22, 18:33
Ja ze starym tylko piłem wódkę. Wspomnienia musiałem sobie wymyślić.
Zgłoś
C................i 2025-02-25, 16:15
dzisiejszej babie dać opiekę nad dzieckiem ja p🤬le ale niedorozwoje tylko do burdelu pały ciągnąć
Zgłoś