Syn się wk🤬ił na kierowcę bo matkę szturchnął.
Ten wyjątek, kiedy przebieganie przez ulicę ratuje ci życie.
C🤬jowo.. Mógł tego j🤬ego pedalaża na pasach rozp🤬olić to by się nauczył schodzić przed przejściem dla PIESZYCH..
Typowa p🤬da. NIE sprawdzi, czy może bezpiecznie wejść, tylko pcha się pod samochód.
I co gorsza - już się rozmnożyła i te tępe geny przekazała dalej...
;>
ziu
2023-06-19, 10:33
Dzięki przepisom, że pieszy jest nietykalną księżniczką zauważyłem duży wzrost osób, które po prostu wp🤬lają się na przejście na nic nie patrząc i nie zwracając uwagi. Ha tfu!
Wiadomo jaki to kraj. Synek zachowuje się zgodnie z wzorcami podejrzanymi u swojego ocja (zanim zabrali go na front albo się zapił).
Ładnego fikołka-zaj🤬a
co za p🤬da, naraziła siebie i dzieci, typowa madka
ziu napisał/a:
Dzięki przepisom, że pieszy jest nietykalną księżniczką zauważyłem duży wzrost osób, które po prostu wp🤬lają się na przejście na nic nie patrząc i nie zwracając uwagi. Ha tfu!
Zgadza sie... Chyba czas poszukać ubezpieczenia od cudzego niedoj🤬ia mózgowego...
Najpierw atak na kierownika, a dopiero później oględziny mamusi jakie to jest piękne.
smc
2023-06-19, 12:30
Rośnie nam prawdziwy Sebix
Przez chwilę pomyślałem o kur...
Ale potem spostrzegłem, że to kacapy i nawet mnie to ucieszyło. Kacapski inkubator miejmy nadzieję dalej nie będzie służył do produkcji nowych orków.
ziu napisał/a:
Nie ma takich przepisów, piesza - w sensie przepisów polskich - wtargnęła na jezdnię (a kierowca ją przejechał, więc też winny). W sensie przepisów kacapskich to... nie ma żadnych przepisów
SkoPio1 napisał/a:
Typowa p🤬da. NIE sprawdzi, czy może bezpiecznie wejść, tylko pcha się pod samochód.
I co gorsza - już się rozmnożyła i te tępe geny przekazała dalej...
;>
Bez przesady, ona była już pół godziny na tym przejściu jak ją jebnął
Widać rodzinne strategie na dywersyfikację ryzyka. Dziewczynka biegiem, bo im krócej na jezdni tym bezpieczniej. Babcia powoli, żeby kierowcy mieli szanse ją zauważyć i zareagować. Chłopak puszcza wszystkich przodem a następnie wsiada na rower, bo tamci zatrzymają samochody dla niego. Dobór naturalny jest silny w tej rodzinie. Jest szansa, że w następnym pokoleniu wypracują poprawną strategię
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.