👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
44 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wiadomo jaki to kraj. Synek zachowuje się zgodnie z wzorcami podejrzanymi u swojego ocja (zanim zabrali go na front albo się zapił).
Najpierw atak na kierownika, a dopiero później oględziny mamusi jakie to jest piękne.
Przez chwilę pomyślałem o kur...
Ale potem spostrzegłem, że to kacapy i nawet mnie to ucieszyło. Kacapski inkubator miejmy nadzieję dalej nie będzie służył do produkcji nowych orków.
Ale potem spostrzegłem, że to kacapy i nawet mnie to ucieszyło. Kacapski inkubator miejmy nadzieję dalej nie będzie służył do produkcji nowych orków.
Widać rodzinne strategie na dywersyfikację ryzyka. Dziewczynka biegiem, bo im krócej na jezdni tym bezpieczniej. Babcia powoli, żeby kierowcy mieli szanse ją zauważyć i zareagować. Chłopak puszcza wszystkich przodem a następnie wsiada na rower, bo tamci zatrzymają samochody dla niego. Dobór naturalny jest silny w tej rodzinie. Jest szansa, że w następnym pokoleniu wypracują poprawną strategię

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie