Takie rodziny są hałaśliwe, roszczeniowe, wpychają się bez kolejki i zachowują się jak stado świń.
Jak widzę takie coś, wiem, że najwyższy czas wracać do domu.
Spaślaki.
Takie rodziny są hałaśliwe, roszczeniowe, wpychają się bez kolejki i zachowują się jak stado świń.
Najpierw trzeba zacząć z niego wychodzić
No bo zakładam, że jak się puszcza gówniaka na zjeżdżalnię wodną to potrafi już pływać więc po c🤬j on tam stoi?
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
[...]
No bo zakładam, że jak się puszcza gówniaka na zjeżdżalnię wodną to potrafi już pływać [...]
jesteś pewny?... ja bym sobie za to nie dała obciąć nawet paznokcia...
podpis użytkownika
God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!
Ktoś mi wytłumaczy po c🤬j on tam w ogóle stał?
No bo zakładam, że jak się puszcza gówniaka na zjeżdżalnię wodną to potrafi już pływać więc po c🤬j on tam stoi?
Tok rozumowania popieram aczkolwiek można powiedzieć, że zadziałał gościu wzorowo utrzymując głowę dziecka cały czas nad powierzchnią wody chociaż sam niespodziewanie jak zakładam znalazł się pod wodą. Można powiedzieć, że wiedział co robi puszczając tam gówniaka. Nic nie stoi jednak na przeszkodzie abyśmy tu kiedyś jakiś ich materiał na hardzie zobaczyli bo widzę granice lubią przekraczać.
Tok rozumowania popieram aczkolwiek można powiedzieć, że zadziałał gościu wzorowo utrzymując głowę dziecka cały czas nad powierzchnią wody chociaż sam niespodziewanie jak zakładam znalazł się pod wodą. Można powiedzieć, że wiedział co robi puszczając tam gówniaka. Nic nie stoi jednak na przeszkodzie abyśmy tu kiedyś jakiś ich materiał na hardzie zobaczyli bo widzę granice lubią przekraczać.
Skończ p🤬lić kocopoły. Gościu się zwyczajnie zagapił i dostał p🤬dą córki w łeb
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?

Skończ p🤬lić kocopoły. Gościu się zwyczajnie zagapił i dostał p🤬dą córki w łeb
Zwolnij bo Ci żyłka jebnie.
Ktoś mi wytłumaczy po c🤬j on tam w ogóle stał?
Zazdrościsz stania co?

Spaślaki.
Dokładnie. A najgorsze są te chude rodziny. Istne sk🤬ysyny.
😉
Dokładnie. A najgorsze są te chude rodziny. Istne sk🤬ysyny.
😉
Najgorsze są wszystkie rodziny. Na szczęście w wielu miejscach na świecie powstają strefy bezguwniakowe. Oby jak najwięcej i szybko.
bezguwniakowe
Najważniejsze w tym momencie jest to, żebyś ty się nie rozmnożył. Poddaj się dobrowolnie chemicznej kastracji, albo najlepiej skocz w mostu.