Stan, kiedy dorastasz cycki zaczynają pełnić ważną rolę w twoim życiu, ale nie pozwól, by przysłoniły Ci przyjaciół. Jest na świecie mnóstwo cycków...ale to tylko cycki, przyjaciele są na zawsze.
Ja wiem, że myślisz, że cycki są najważniejsze, ale za chwile zostaną zastąpione przez inne. Cycki przychodzą i odchodzą...aż w końcu znajdziesz sobie parę cycków, z którymi się ożenisz.
Jeśli to pojmiesz odkryjesz, że cycki wcale nie mają nad Tobą władzy.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Co ja właśnie przeczytałem o,O ...
konto usunięte
2013-05-09, 18:08
Takie sobie
konto usunięte
2013-05-09, 18:40
Cycki maja władze, nie ma sie co oszukiwac...
fajnie, może fragmenty innych odcinków South parku też zacytujesz...
No to po maturze na filozofię możesz iść..
konto usunięte
2013-05-10, 12:15
Fejk, cycki są najważniejsze.
konto usunięte
2013-05-10, 22:08
@kjerownik
Wiesz, z pustego to i Salomon nie naleje. Materiał trzeba skądś brać. Może zaczniesz się czepiać, że ludzie filmy z jutuba wrzucają? Ludzie, ogar. Nie każdy ogląda SP, a jak już ktoś ogląda, to fajnie usłyszeć tutaj tekst ze swojej ulubionej kreskówki. taaaa? Po to jest ta strona, żeby można było zebrać fajny materiał, który śmieszy tutaj tę grupę ludzi.
takie słodkie - nie takie pomarszczone
No dobra, ale po co tu cytat z South Parku?
konto usunięte
2013-05-11, 1:35
Na głównej znajduje się to, co się podoba ludziom. Jeśli by nie był fajny, to by z całą pewnością tu nie trafił.
A po co tu filmiki z ruskiego internetu? eh...
Nie czepiaj się tak.
konto usunięte
2013-05-11, 2:01
so not true...