Moja współlokatorka, rodzona siostra, ma pewien problem z utrzymaniem porządku. Robi wokół siebie niesamowity śmietnik. Stajnia Augiasza to nic w porównaniu z tym, co potrafi przez jeden dzień zrobić z kuchni. Najbardziej denerwujące są takie drobiazgi, jak pusta rolka po papierze zostawiana w toalecie... Od jakiegoś czasu staram się ją przysposobić do życia w społeczeństwie. Cały syf z kuchni zostawiam jej w sypialni, a w toalecie schowałem cały zapas papieru i zostawiłem tego oto...
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ten tego słuchaj... a r🤬asz ją czasami ?
konto usunięte
2013-02-11, 21:12
zajefajny zrobie sobie taki
konto usunięte
2013-02-11, 21:30
Ale z tym kolczykiem w c🤬ju to Cię poniosło
konto usunięte
2013-02-11, 23:59
Ty to masz życie. Robisz postacie z przedmiotów do podcierania dupy.
konto usunięte
2013-02-12, 0:53
W sumie też próbuję zorganizować taką krucjatę. Nie wie ktoś, jak nauczyć siostrę zamykania drzwi od sracza?
Sllipp napisał/a:
W sumie też próbuję zorganizować taką krucjatę. Nie wie ktoś, jak nauczyć siostrę zamykania drzwi od sracza?
a co? nie lubisz podglądać siostry jak sra?
konto usunięte
2013-02-12, 12:34
uważam to za wspaniały żart.
a tak poważnie to sp🤬alaj
konto usunięte
2013-02-12, 13:53
O kurcze! To jej da do wiwatu.
Mc6
2013-02-12, 14:08
Brutal90 napisał/a:
Ten tego słuchaj... a r🤬asz ją czasami ?
radzinko, usuń lub z edytuj lepiej tego posta zanim ktoś strzeli cię z ucha, zrobi skrina i warn poleci.
konto usunięte
2013-02-12, 14:47
Cytat:
co potrafi przez jeden dzień zrobić z kuchni.
Jej terytorium to niech tam sobie robi co chce, byle stamtąd nie wychodziła...
konto usunięte
2013-02-12, 16:02
Cytat:
nap🤬laj ją korbaczem krzycząc "zamknij drzwi od kibla suko"
konto usunięte
2013-02-12, 16:33
a co robi ze zużytymi tamponami? nie mów, że je zaparzasz i podajesz jako herbatę owocową