👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
59 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

BMWswap napisał/a:
myslalem ze na końcu wyjmie bejsbol
![]()
bejsbol jest w drzwiach kierowcy
podpis użytkownika
"A może słucham Ciebie, a może mnie to jebie ..."Kaliber 44 - "Może tak może nie"
Fabryka znajduje sie 15 minut drogi od mojego miejsca zamieszkania. Na dzien dzisiejszy 90% osob pracujacych na hali produkcyjnej RR to Polacy
Pod koniec czerwca jade zwiedzic fabryke podziele sie fotkami - podobno fabryka robi niesamowite wrazenie.

Zrobić sobie?! Już idę po narzędzia! Wracam za jakieś 200, 300 lat

Trzeba wysłać link z filmikiem do tych złodziei z wiejskiej, niech się dowiedzą jak się produkuje auta, którymi się wożą za nasze pieniądze.
Autko niczego sobie, ale i tak wolę moja Skodę 105L
Autko niczego sobie, ale i tak wolę moja Skodę 105L

maciukrk napisał/a:
Fabryka znajduje sie 15 minut drogi od mojego miejsca zamieszkania. Na dzien dzisiejszy 90% osob pracujacych na hali produkcyjnej RR to Polacy
Pod koniec czerwca jade zwiedzic fabryke podziele sie fotkami - podobno fabryka robi niesamowite wrazenie.
O kolega to widze,ze z moich okolic.Fabryka znajduje sie zaraz kolo toru Goodwood w Chichester.Mozna tam pracowac w weekendy dla MITIE w srodku fabryki przez agencje.Okolo polowa ludzi to polacy.Bylem tam chyba z 30razy,ogolnie robi wrazenie czystosc i perfekcja miejsca.
A i obowiazuje calkowity zakaz robienia zdjec i dotykania aut.Raz mialem nawet przeszukanie przez ochrone.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie