BMWswap napisał/a:
myslalem ze na końcu wyjmie bejsbol
![]()
bejsbol jest w drzwiach kierowcy
podpis użytkownika
"A może słucham Ciebie, a może mnie to jebie ..."Kaliber 44 - "Może tak może nie"
Mój ogrodnik takim jeździ.
podpis użytkownika
Why Drink And Drive if you can Smoke any FLY!?
Fabryka znajduje sie 15 minut drogi od mojego miejsca zamieszkania. Na dzien dzisiejszy 90% osob pracujacych na hali produkcyjnej RR to Polacy
Pod koniec czerwca jade zwiedzic fabryke podziele sie fotkami - podobno fabryka robi niesamowite wrazenie.

Zrobić sobie?! Już idę po narzędzia! Wracam za jakieś 200, 300 lat

Trzeba wysłać link z filmikiem do tych złodziei z wiejskiej, niech się dowiedzą jak się produkuje auta, którymi się wożą za nasze pieniądze.
Autko niczego sobie, ale i tak wolę moja Skodę 105L
Autko niczego sobie, ale i tak wolę moja Skodę 105L

maciukrk napisał/a:
Fabryka znajduje sie 15 minut drogi od mojego miejsca zamieszkania. Na dzien dzisiejszy 90% osob pracujacych na hali produkcyjnej RR to Polacy
Pod koniec czerwca jade zwiedzic fabryke podziele sie fotkami - podobno fabryka robi niesamowite wrazenie.
O kolega to widze,ze z moich okolic.Fabryka znajduje sie zaraz kolo toru Goodwood w Chichester.Mozna tam pracowac w weekendy dla MITIE w srodku fabryki przez agencje.Okolo polowa ludzi to polacy.Bylem tam chyba z 30razy,ogolnie robi wrazenie czystosc i perfekcja miejsca.
A i obowiazuje calkowity zakaz robienia zdjec i dotykania aut.Raz mialem nawet przeszukanie przez ochrone.