Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Rolniczy orgazm
ungubungu • 2017-06-26, 20:34
Rolnik i jego żona leżeli sobie w łóżku. Ona szydełkowała, on czytał gazetę.
W pewnej chwili odłożył gazetę i spytał:
- Wiedziałaś, ze ludzie to jedyny gatunek, którego samice są w stanie odczuwać orgazm?
Żona uśmiechnęła się i spytała:
- Naprawdę? Udowodnij to.
Rolnik odpowiedział:
- Jeśli chcesz... - po czym wstał z łóżka i poszedł gdzieś. Wraca po 30 minutach i mówi:
- No wiec krowa i owca na pewno nie mogą, natomiast świnia kwiczała w taki sposób, ze nie jestem pewien.

Fb.
Zgłoś
S.T.U_Cummins 2017-06-26, 21:00 11
Jestem rolnikiem i jestem ekspertem. Tak świnia ma orgazm 0,5 godziny (chyba, bo nie mam świń-było w defacto)
Teraz rolnik to nie ma na nic czasu nawet na czytanie gazet. Ewentualnie seksik z żonką i paciu bo rano o 6-7 trzeba iść do obrządku. Nie dotyczy wieczoru 24 dnia każdego miesiąca bo 25 to ostatni termin na złożenie papierów od VAT.

podpis użytkownika

Boga nie ma
Na sadistic'u cała prawda !!!
Zgłoś
mygyry 2017-06-26, 23:17
Coś słyszałem, że krowy również mają orgazm, ale może to się tyczyło żon...
Zgłoś
djboss2 2017-06-27, 10:41
sie odezwa zaraz pseudorolniki co całe zycie na gmo z biedry
Zgłoś
ciepson 2017-06-27, 16:56
S.T.U_Cummins, szalenie interesująca jest odpowiedź na pytanie czy zwierzęta mają orgazm. Jeszcze bardziej ciekawi mnie czy będzie można założyć hodowlę kurczaków na Marsie, bo na Wenus to byłyby jako naturalnie pieczone
A tak serio to chyba naprawdę ktoś się bardzo nudzi, że sprawdza ile trwa orgazm u zwierząt.

podpis użytkownika

"Prawda jest tylko jedna - konkretna"
Zgłoś
P................u 2017-06-27, 23:02 2
ciepson napisał/a:

S.T.U_Cummins, szalenie interesująca jest odpowiedź na pytanie czy zwierzęta mają orgazm. Jeszcze bardziej ciekawi mnie czy będzie można założyć hodowlę kurczaków na Marsie, bo na Wenus to byłyby jako naturalnie pieczone
A tak serio to chyba naprawdę ktoś się bardzo nudzi, że sprawdza ile trwa orgazm u zwierząt.

może mało kogo obchodzą miłosne uniesienia zwierząt ale warto o tym wspominać bo ciągle istnieje na swiecie banda idiotów którzy powtarzają w kółko że człowiek jako jedyne cudowne stworzenie odczuwa przyjemnosć z seksu, posiada dusze i jest odrębną formą życia a słońce kręci się w okół ziemi dlatego że mieszka na niej człowiek i musi mu świecić...
Zgłoś