Główna Poczekalnia (4) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 37 minut temu
🔥 niewłaściwy taksówkarz - teraz popularne
Rolnik vs. myśliwi
elim • Wczoraj 19:47
Pewien francuski rolnik zaatakował swoim traktorem auta myśliwych którzy pojawili się na jego polu żeby policzyć dziki (bez broni). Auta zostały zniszczone, wg myśliwych to już są wraki. Rolnik-agresor z pobliskiej wsi Soncourt (35 km na południe od Nancy) został aresztowany.

Zgłoś
banshee Dzisiaj 0:06
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
cygar Dzisiaj 6:40
joti napisał/a:

Jeżeli we Francji jest prawo takie jak w Polsce, to z OC sprawcy będa odszkodowania, a sprawca zapłaci regres, bo działał celowo.
Ogólnie mnie to zachowanie z filmu nie dziwi, rolnicy to skończeni idioci wszędzie na świecie, nie ma żadnej grupy zawodowej tak ociężałej umysłowo jak oni.

Bayer i Nestle to lubi co napisałeś.
Zgłoś
Palikuty Dzisiaj 7:36
Murem za rolnikiem!!!
Zgłoś
mianas Dzisiaj 9:59 1
joti napisał/a:

Jeżeli we Francji jest prawo takie jak w Polsce, to z OC sprawcy będa odszkodowania, a sprawca zapłaci regres, bo działał celowo.
Ogólnie mnie to zachowanie z filmu nie dziwi, rolnicy to skończeni idioci wszędzie na świecie, nie ma żadnej grupy zawodowej tak ociężałej umysłowo jak oni.

znam gorszych co są dymani to wyborcy od Sopotu do szczecina ..
Zgłoś
kiziorish Dzisiaj 10:29
tego chłopa też policzyli?
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem