Pewien francuski rolnik zaatakował swoim traktorem auta myśliwych którzy pojawili się na jego polu żeby policzyć dziki (bez broni). Auta zostały zniszczone, wg myśliwych to już są wraki. Rolnik-agresor z pobliskiej wsi Soncourt (35 km na południe od Nancy) został aresztowany.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
23 minuty temu
🔥
niewłaściwy taksówkarz
- teraz popularne
W Europie nie istnieje prawo własności. Mogą se wchodzić zbiry jak do siebie i właściciel zostaje aresztowany.
niech rolnik powie, że pomylił samochody z dzikami to się rozejdzie po kościach
Jeżeli we Francji jest prawo takie jak w Polsce, to z OC sprawcy będa odszkodowania, a sprawca zapłaci regres, bo działał celowo.
Ogólnie mnie to zachowanie z filmu nie dziwi, rolnicy to skończeni idioci wszędzie na świecie, nie ma żadnej grupy zawodowej tak ociężałej umysłowo jak oni.
Ogólnie mnie to zachowanie z filmu nie dziwi, rolnicy to skończeni idioci wszędzie na świecie, nie ma żadnej grupy zawodowej tak ociężałej umysłowo jak oni.
joti napisał/a:
Jeżeli we Francji jest prawo takie jak w Polsce, to z OC sprawcy będa odszkodowania, a sprawca zapłaci regres, bo działał celowo.
taksowkarze i kierowcy zawodowi
Eksplozja populacyjna dzików jest spowodowana przez uprawy kukurydzy.Mioty są liczniejsze,rosną szybciej,loszka z wiosny wyżarta na kukurydzy będzie"prośna"w zimie,gdzie normalnie do rozrodu przystępowały rok pużniej.To tak jak kurczak od rolnika rośnie 7 miesięcy,a brijler na paszy,po 6 tygoniach idzie na stół
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie