Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
rom na swoim w Limanowej
k................8 • 2014-06-06, 18:50
Drodzy Sadole,

w Limanowej pewna rodzina niedomytych doszła do wniosku, że ich chata z gówna jest za mała na to, żeby móc się dalej rozmnażać w celu dalszego pobierana zasiłków, więc postanowili wynająć "profesjonalną" ekipę dziennikarską i udać się do burmistrza miasta, który zesrał się ze strachu na ich widok i dał im mieszkanie całkowicie za free. Kilka miesięcy wcześniej miasto sprytnie próbowało się pozbyć owej rodziny i zaoferowało jej dom(!) jednak nie wszystkie brudasy chciały opuścić swój k🤬idołek.

A wystarczyłby kanister benzyny, zapałka i byłoby po problemie... złodziejskie łajno

Zgłoś
bboysad 2014-06-07, 0:08 1
"Może być" Ja p🤬le......
Zgłoś
Pfciuki 2014-06-07, 0:27 4
Ładny wózek kupi...zaj🤬i.
Zgłoś
manieeee 2014-06-07, 0:29 7
nie mamy k🤬a komu dawac mieszkan tylko tym brudnym k🤬om
Zgłoś
doskok 2014-06-07, 1:21 2
przej🤬e urodzić się takim dzieckiem
Zgłoś
Sokole_Oko 2014-06-07, 1:51 12
To Nam ! Polakom !
Sie k🤬a mac dzieci odbiera a taki j🤬y rumun mieszkanie dostanie bo mu k🤬a zle ?

Bo dziecko chorowite ?
A niech zdychaja sk🤬ysyny !

"Dziekuje Do widzenia"

podpis użytkownika

Nie ma ze boli Ma boleć i c🤬j !
Zgłoś
d................e 2014-06-07, 3:01
sk🤬ysyny j🤬e w dupe c🤬je .... zaraza j🤬a i nic wiecej!!!! adolf dlaczego nas tak szybko opusciles????
Zgłoś
BubaBuba 2014-06-07, 3:02 4
Jeszcze k🤬a brak szacunku,w dresie bydło na spotkanie z władzą przylazło. A Korwin słusznie mówi - c🤬j państwo obchodzi jak ludzie żyją?
Zgłoś
gosu82 2014-06-07, 3:27 1
Powinien im zaproponowac etaty w robotach interwencyjnych, jakies sprzatanie cmentarza czy cos w tym stylu i wtedy mogli by sobie sami zapewnic lokal mieszkalny. Problem sam by sie rozwiazal po jednej gora dwoch dniowkach w robocie.
Zgłoś
LilL 2014-06-07, 3:28
co jak co, ale dawno nie widziałem tak spokojnych cyganów.
Zgłoś
d................e 2014-06-07, 3:56 1
LilL napisał/a:

co jak co, ale dawno nie widziałem tak spokojnych cyganów.

co ty p🤬lisz??? pokoj u nich dostales???
Zgłoś
m4ci3k 2014-06-07, 4:14
c🤬j z cyganem niech zre gruz
Zgłoś
panchamityle 2014-06-07, 4:45
Opis mnie rozj🤬, plz die na koniec dop🤬liło jak cygana do pieca heinrich h. co za czarne k🤬y, czemu od dziesiątek lat nikt ich nie wyj🤬 do Indii? Zamiast kazać im za komuny się meldować, trzeba było ich wyp🤬olić w trzy c🤬je - nawet można było dać im łapówkę w postaci jakiegoś gruzu...
Zgłoś
d................e 2014-06-07, 5:34
a my wszyscy mamy nadzieje ze znajdzie sie grupa Panow ogolonych na lyso ktorzy w bardzo humanitarny sposob zajmie sie ich problemiami i pokaze im gdzie ich miejsce....
Zgłoś
a................0 2014-06-07, 5:52 9
To inni się unoszą honorem i nie pozwalają sobie na dzieci ze względów bytowo-ekonomicznych, a takie ścierwo... Trzymajcie mnie, bo nie wytrzymam...
Zgłoś
z3r0c00l1337 2014-06-07, 6:56
Nawet tego nie włączam i nie oglądam, na c🤬j się wk🤬iać.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie