Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 6:58
rom na swoim w Limanowej
konto usunięte • 2014-06-06, 18:50
Drodzy Sadole,

w Limanowej pewna rodzina niedomytych doszła do wniosku, że ich chata z gówna jest za mała na to, żeby móc się dalej rozmnażać w celu dalszego pobierana zasiłków, więc postanowili wynająć "profesjonalną" ekipę dziennikarską i udać się do burmistrza miasta, który zesrał się ze strachu na ich widok i dał im mieszkanie całkowicie za free. Kilka miesięcy wcześniej miasto sprytnie próbowało się pozbyć owej rodziny i zaoferowało jej dom(!) jednak nie wszystkie brudasy chciały opuścić swój k🤬idołek.

A wystarczyłby kanister benzyny, zapałka i byłoby po problemie... złodziejskie łajno

Zgłoś
konto usunięte 2014-06-06, 18:53
Zrobiłem kiedyś coś podobnego i dali mi fajne mieszkanie, tylko trzeba trochę pokombinować
Zgłoś
konto usunięte 2014-06-06, 19:04 72
Ezoteryk napisał/a:

Zrobiłem kiedyś coś podobnego i dali mi fajne mieszkanie, tylko trzeba trochę pokombinować

Cygan jesteś czy jak?
Zgłoś
konto usunięte 2014-06-06, 19:05 41
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Bugini 2014-06-06, 19:13 68
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-06-06, 19:19 26
Zgłoś
dzarul 2014-06-06, 19:25 34
Te tępe pseudo dzienikarzyny zasługują na ostry masaż twarzy!!! Przecież to jest zdrada Polaków!!!
Zgłoś
konto usunięte 2014-06-06, 19:50 4
ta czarna to też chyba cyganka
Zgłoś
konto usunięte 2014-06-06, 19:53 8
Zgłoś
konto usunięte 2014-06-06, 20:16 6
Zgłoś
Salieri16000 2014-06-06, 20:46 36
Zgłoś
Varyz 2014-06-06, 20:56 5
Zgłoś
norek911 2014-06-06, 21:15 2
@up dlatego dałem piwo. Swojego wroga trzeba znać!
Zgłoś
KrisCFC 2014-06-07, 0:00
Zgłoś
Tomikchomik1 2014-06-07, 0:04
Biedni ludzie
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem