👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Na szczęście w naszym cudownym świecie zamiast takich bezeceńskich dyskusji można pogadać o Tusku, Kaczyńskim, krzyżu i kamieniach nerkowych wujka Henryka.

Jeszcze nikt nie spina się o cebule na końcu? Sadisticu, co z tobą?

Gebofon napisał/a:
Dam piwo, niech myślą że znam angielski
![]()
Dopiero po przeczytaniu twojego komentarza, zorientowałem się, ze oni gadają po angielsku...

biglog napisał/a:
Jeszcze nikt nie spina się o cebule na końcu? Sadisticu, co z tobą?
Nie wiem o co ludziom chodzi z filmami z OnionTV, ten kanał w przeciwieństwie do sadistica w ostatnich latach jest pełen bezczelnego czarnego humoru. Tutaj natomiast dominują przerabiane miliony razy vinesy, Thug Life'y , koty, albo po prostu losowe filmiki z youtube'a

Po prostu niektórych boli chyba to, że są po angielsku.
Catar napisał/a:
hah, jest wincyj podobnych faków?
Jest bardziej hardcorowa wersja

Insaner napisał/a:
Po prostu niektórych boli chyba to, że są po angielsku.
Odnoszę podobne wrażenie. Proszą tylko o tłumaczenia jak cygan o drobne

Nie wiem jak mam to skomentować. Trąci to satyrą. Pośmiałem się trochę. Generalnie jest spoko. Tyle tylko, że obecnie ludzie wypaczyli pojęcie miłości i romantyzmu, a te krążyły dookoła serca i myśli, a nie przyrodzenia. Seks był i jest "ważny", o ile można tak powiedzieć o tej czynności. Tyle tylko, że romantyk uzna tę czynność za "wynik" uczucia, a nie jego "przyczynę". Ba! Osobiście znam faceta który uważa, iż seks jest kompletnym dodatkiem do bycia z kobietą w związku i jest on (seks) zepchnięty na kompletnie drugi, albo nawet i trzeci, plan. Drodzy Sadole! Odpowiedzcie sobie sami na pytanie: Co Wami kierowało, gdy podchodziliście do dziewczyn? Na pierwszym planie była jej seksualność czy raczej dostrzegliście w niej, przez te pierwszych kilka minut rozmowy, dobrą kandydatkę na przeżycie czegoś głębszego niż tylko cielesność i te strzępki uczuć jakie przy tym się wytwarzają, a które to mylnie zwane są miłością? Hmm? ^^

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie