C0C0JUMBO napisał/a:
... Piwo za materiał własny.
Ja bym obstawiał, że to jednak u Angela.
Statystyczny sadol to sypia z modelkami victoria's secret, które z rana op🤬lają mu gałę na dzień dobry.
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Chyba VS kończy z modelkami,co by nie czynić przykrości feministom
Mam podobnie. Moja baba tak pierdzi, że idzie się zrzygać jak się wchodzi do pokoju. Śmierdzi gównem i c🤬j wie jeszcze czym. Nie ma umiaru w sraniu. Dodatkowo na dupie ma włosy i jakieś winogrona. Pomijam to, że ma śmierdzącą cipę. Nawet jak się umyje, to i tak śmierdzi. Brudas j🤬y. Brzydzę się tej szmaty.

podpis użytkownika
Doskonały i nieomylny inżynier to taki, który unika drobnych błędów na drodze do wielkiej katastrofy.
AlaksanderLukaszenka napisał/a:
Mam podobnie. Moja baba tak pierdzi, że idzie się zrzygać jak się wchodzi do pokoju. Śmierdzi gównem i ch*j wie jeszcze czym. Nie ma umiaru w sraniu. Dodatkowo na dupie ma włosy i jakieś winogrona. Pomijam to, że ma śmierdzącą cipę. Nawet jak się umyje, to i tak śmierdzi. Brudas j***ny. Brzydzę się tej szmaty.
Myj rękę częściej.
Hmmm, widzę inspirację tym: sadistic.pl/rybak-vt325929.htm

podpis użytkownika
Wszystko co pisałem, piszę i będę pisać jest fikcją i TOTALNIE nie utożsamiam się z tymi poglądami. Po prostu humor, oderwanie od szarej, dołującej rzeczywistości.______________
youtube.com/watch?v=LPYCtErvMyA