👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

kolejny mowiacy to samo co nigel farage, czy janusz korwin mikke. dokladnie tak samo go ignoruja w mediach. podajac wyniki sondazy wycinaja go mimo, ze zajmuje 2 miejsce. socjalisci nie dopuszcza liberala do glosu. a jak juz dopuszcza to zrobia wszystko, zeby wyszedl na idiote.
fajnie jak by wygral ale raczej nie wygra bo ludzie wola wygodne klamstwa, niz bolesna prawde
fajnie jak by wygral ale raczej nie wygra bo ludzie wola wygodne klamstwa, niz bolesna prawde
Jest różnica - to osoby typu Krowin czy Nigel mogą się inspirować Ronem a nie odwrotnie. Ron obu ich bije na głowę

A tym czasem w Europie...
troche ch*jowe tłumaczenie
@up
26 (28) wikipedia niedostępna? Ciekawa sesja będzie...
troche ch*jowe tłumaczenie
@up
26 (28) wikipedia niedostępna? Ciekawa sesja będzie...
Razer_GT napisał/a:
temp. spalania paliwa lotniczego nie osiąga temp. topnienia metalu rdzenia itp
Trzeba naprawdę bardzo nie chcieć zrozumieć co działo się 11 września z wieżami WTC, żeby dalej powtarzać ten przewałkowany już milion razy debilny argument pseudo-oświeconych teoretyków spiskowych.
Pożar z udziałem paliwa lotniczego osiąga TEMPERATURĘ KRYTYCZNĄ stali i to w bardzo szybkim tempie, rosnąc zresztą po tym cały czas dalej. Temperatura krytyczna, to taka temperatura przy której stal traci swoją wytrzymałość i zaczyna się zwyczajnie odkształcać jak plastelina. Nie potrzeba do tego temperatury topnienia. Zapamiętać i nie mącić.

Jak się cieszę że nareszcie na sadolu pojawiają się takie filmy !!!
Coś ewidentnie się ruszyło mega piwo leci!
Coś ewidentnie się ruszyło mega piwo leci!

madejson napisał/a:
Inception soundtrack, Hans Zimmer![]()
niestety nie Incepcja

Hans Zimemr - Time

Co do materiału odnoszącego się do Europy to może ktoś wie z jakiego filmu zostały wykorzystane sceny?
Dla wszystkich ciekawskich i tych którzy chcą się pobawić w jasnowidza proponuje:
1. Iść do najbliższej biblioteki,
2. wypożyczyć książkę "Największe spiski ostatniego stulecia" – Vankin J., Whalen J.
3. Przeczytać rozdział w którym wyjaśniane jest jak się przeprowadza wybory w USA.
4. Cieszyć się i jednocześnie smucić wiedzą.
Pewnie lektura wciągnie do tego stopnia że większość przeczyta całość. Oczywiście książka ma swoje lata więc nie ma tam tego o czym mówi Ron Paul. Jak ktoś ma coś ciekawego i godnego uwagi do przekazania w tej materii liczę na mail lub PW.
Dla wszystkich ciekawskich i tych którzy chcą się pobawić w jasnowidza proponuje:
1. Iść do najbliższej biblioteki,
2. wypożyczyć książkę "Największe spiski ostatniego stulecia" – Vankin J., Whalen J.
3. Przeczytać rozdział w którym wyjaśniane jest jak się przeprowadza wybory w USA.
4. Cieszyć się i jednocześnie smucić wiedzą.
Pewnie lektura wciągnie do tego stopnia że większość przeczyta całość. Oczywiście książka ma swoje lata więc nie ma tam tego o czym mówi Ron Paul. Jak ktoś ma coś ciekawego i godnego uwagi do przekazania w tej materii liczę na mail lub PW.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie