👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:03

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

andre_1 napisał/a:
@Razer_GT
co do Kadaffiego to raczej jest trupem
skąd ta pewność?

a skąd pewność, że człowiek jakim był Kadaffi od tak opuścił swój naród, swoją ziemię ?

Splitterek napisał/a:
no juz chyba nie prawdopodobnie tylko na pewno bo jest wiele stron z dowodami. Hitler żył sobie w Argentynie. A my o tym Czy Kadafi czy Bin Laden żyje czy nie prawdopodobnie nie dowiemy sie nigdy![]()
racja.
albo dowiemy się (lub nasi potomkowie o ile dotrwają) za 60 lat.

jac_89, Na odwrót chyba.
Jezu, ludzie, sracie tymi spiskami i tyle. Zawsze one były i będą i to, że podjaracie się czytając o nich nic nie zmieni. Wy poczytacie sobie o tym, umrzecie, a spiski będą dalej. Co więcej, gdyby któryś z nas tutaj jakimś cudem dorwał się do wielkiej polityki (stanowisko wójta/burmistrza raczej odpada) to kontynuowalibyście to wszystko, bo inaczej się nie da. Kto może czytał ,,Przenicowany świat" braci Strugacckich to wie, o co mi chodzi.
Razer_GT, W prawie wszystko co napisałeś może i bym uwierzył. Ale z tym ostatnim plakatem t pojechałeś
musiałeś mieć nieźle w czubie, albo nadal masz. Marzą Ci się wielkie spiski rodem z filmów, które oglądasz z wypiekami na twarzy. Ale OTWÓRZ OCZY! Jesteś zwykłym człowiekiem i sranie po necie ze swoimi niusami nic nie zmieni. Tobie to też nie pomoże, lepiej wyjdź z domu i idź sie jeszcze raz napij.
Podsumowując - nie neguję faktu, że te wszystkie spiski są itd. ale po prostu jestem realistą - nikt z nas niczego tu nie zmieni i nie warto sobie zawracać tym głowy.
Jezu, ludzie, sracie tymi spiskami i tyle. Zawsze one były i będą i to, że podjaracie się czytając o nich nic nie zmieni. Wy poczytacie sobie o tym, umrzecie, a spiski będą dalej. Co więcej, gdyby któryś z nas tutaj jakimś cudem dorwał się do wielkiej polityki (stanowisko wójta/burmistrza raczej odpada) to kontynuowalibyście to wszystko, bo inaczej się nie da. Kto może czytał ,,Przenicowany świat" braci Strugacckich to wie, o co mi chodzi.
Razer_GT, W prawie wszystko co napisałeś może i bym uwierzył. Ale z tym ostatnim plakatem t pojechałeś

Podsumowując - nie neguję faktu, że te wszystkie spiski są itd. ale po prostu jestem realistą - nikt z nas niczego tu nie zmieni i nie warto sobie zawracać tym głowy.

@Goly567
Nie jestem pewny, ale kilka scen jest chyba z "Ludzkie dzieci".
Nie jestem pewny, ale kilka scen jest chyba z "Ludzkie dzieci".

dla wszystkich ktorzy slepo wierzą mediom polecam film. video.google.com/videoplay?docid=1364247616051038290
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie