Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Qdłaty 2025-02-10, 2:52
robole z taśmy itp. kupują na raty byle co żeby tylko do kołchozu dojechać z kanapkami które będzie mógł zeżryć w stadzie o danych mu 15 minutach odpoczynku na żarcie, zadłużają się na auto żeby do Pana dojechać a ten w zamian zagwizda na śniadanie też na kredyt, i jeszcze te ich tematy na tej stołówce:) c🤬j dupa cycki, boże ci za dno hehehe
Zgłoś
xdrt 2025-02-10, 3:00 2
I tak mają szczęście, za rok dostaliby 30k pokuty za nielegalny drift xD
Zgłoś
Kris891 2025-02-10, 3:36 3
Na uj to tutaj?
Zgłoś
siewie 2025-02-10, 6:48 13
obcokrajowiec napisał/a:

robole z taśmy itp. kupują na raty byle co żeby tylko do kołchozu dojechać z kanapkami które będzie mógł zeżryć w stadzie o danych mu 15 minutach odpoczynku na żarcie, zadłużają się na auto żeby do Pana dojechać a ten w zamian zagwizda na śniadanie też na kredyt, i jeszcze te ich tematy na tej stołówce:) c🤬j dupa cycki, boże ci za dno hehehe

Ty zmień że swoją pracę bo musisz mieć tam na prawdę h🤬jowo albo nie wiem zgłoś do pip czy na policję bo jak cię szef molestuje czy gw🤬ci to już przestępstwo
Zgłoś
żmij 2025-02-10, 7:18 9
obcokrajowiec napisał/a:

Twoje kompleksy nikogo tutaj nie obchodzą.

podpis użytkownika

Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.

Burn! Loot! Murder!
Zgłoś
SokółWędrowny 2025-02-10, 8:36 6
obcokrajowiec napisał/a:

Człowieku musisz mieć wybitnie dwie lewe ręce by na gruza za dziesięć koła brać kredyt.
Może rozważ line
Zgłoś
JoSeed 2025-02-10, 9:32 5
obcokrajowiec napisał/a:

Gdybyś używał znaków przestankowych łatwiej byłoby ukryć niedorozwój umysłowy.
A nam łatwiej by się czytało i humory by dopisywały jeszcze bardziej
Zgłoś
Kogucik_Bałamucik 2025-02-10, 9:38 4
obcokrajowiec napisał/a:

Widzę kolego że cięzko pracujesz od kilku dni na opinię Sadolowego idioty...

No cóż, idzie ci całkiem dobrze. Tak trzymaj !

Zgłoś
Szary_Jeleń 2025-02-10, 13:43 1
Ja w takich warnukach, koło roku 2008 gdy robiłem prawko, nie jednego "drifta" zaliczyłem. Najlepszy był mój instruktor: "No drift był, drift był - my wszystkiego uczymy." =D
Zgłoś
BigLebovsky 2025-02-10, 13:46 2
Ale guano ten materiał. Cóż to za sensacja że zimą ktoś przychaczy krawężnik? Jaka tam jest akcja? Że jeden ubogi obywatel RP stracił kołpak? No żesz k🤬a mać. A do tego narratorzy stulejarze co pewnie nawet prawka nie mają.

podpis użytkownika

mam w dupie małe miasteczka
Zgłoś