📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:58

ma racje , jakby tu były niemcy to chcociaż drogi by dobre były i więcej by średnia zarobków wynosiła
No co tu pisać...
Lepiej zacytować: "Ciężkie czasy tworzą silnych ludzi, silni ludzie tworzą dobre czasy, dobre czasy tworzą słabych ludzi, słabi ludzie tworzą ciężkie czasy".
Lepiej zacytować: "Ciężkie czasy tworzą silnych ludzi, silni ludzie tworzą dobre czasy, dobre czasy tworzą słabych ludzi, słabi ludzie tworzą ciężkie czasy".
ANALizator napisał/a:
ma racje , jakby tu były niemcy to chcociaż drogi by dobre były i więcej by średnia zarobków wynosiła
zarabiałbyś tyle co Ukraińcy teraz i to pod warunkiem że wcześniej nie przepuścili by cię przez komin.
początki niepodległej Polski po I wojnie światowej to przykład jaki powinniśmy brać sobie za wzór, patriotami byli wszyscy Polacy od prawa do lewa, mieli różne poglądy i różnymi drogami chcieli wzmacniać kraj . Teraz wystarczy że założysz jakąś fundacje a Sorosz zapłaci ci za rewolucje i będziesz niczym rak niszczył swój kraj od środka, jeśli jeszcze dostajesz za to kasę to jestem w to stanie zrozumieć, ale skąd się biorą takie ameby które chcą srać do łóżka w którym śpią za darmoche to już pojąć nie mogę.
Ja nie rozumiem tej młodzieży...
Mamy schengen, nie podoba się to, lubicie i znacie to słowo: WY-PIER-DA-LAĆ!
Mamy schengen, nie podoba się to, lubicie i znacie to słowo: WY-PIER-DA-LAĆ!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie